Eugen Cristea a trecut peste un accident vascular cerebral. „Nu mai cred în regim sau precauţii!”

Eugen Cristea, fostul prezentator de la "Feriti-va de magarus!", a vorbit despre problemele care ar fi putut sa ii fie fatale.

05 iul. 2017, 09:10
Eugen Cristea a trecut peste un accident vascular cerebral. „Nu mai cred în regim sau precauţii!”

Eugen Cristea a suferit un atac cerebral care ar fi putut sa ii curme viata sau sa i-o schimbe intr-un mod dramatic. Ajuns la varsta de 65 de ani, proaspat pensionat si continuand sa isi desfasoare activitatea artistica, actorul a suferit un accident vascular cerebral (AVC) la sfarsitul lunii mai si a fost urmat de o perioada de spitalizare cu investigatii medicale amanuntite, intreruperea spectacolelor de teatru si anularea tuturor proiectelor pe care artistul le avea in derulare, scrie WOWbiz.ro.

„Da, am avut aceste probleme. Am stat cateva zile in spital, 9 zile, dar am trecut cu bine. A fost prea multa munca si a trebuit sa se intample asta ca sa schimb ceva in felul meu de a fi. Fac parte din categoria celor care muncesc, si muncesc mult, a celor care vor sa multumeasca pe toata lumea, regizori, televiziuni, producatori, organizatori de evenimente si asa mai departe. Multa munca si satisfactii mult prea putine. Pensionarea nu m-a afectat, n-am resimtit-o ca pe un soc pentru ca am continuat sa muncesc, dar uite ca s-a intamplat asta”, a declarat Eugen Cristea.

„Sa nu-mi vorbeasca mie cineva de regim si alte chestii. Tin regim de 20 de ani si degeaba. M-am saturat de aia nu, aia nu si pana la urma tot nu scapi. Nu mai cred in precautii si tamaduiri prin regim si stil de viata sanatos! Totul e o loterie, e in functie de noroc si de voia lui Dumnezeu”, a mai declarat Eugen Cristea.