Eugen Mitran, profesor de limba română: „Vă vom lăsa copiii corigenţi, repetenţi şi-i vom exmatricula din online!”

Ieşire nervoasă a unui bărbat ce se prezintă drept profesor la Liceul Mihail Sadoveanu din București și consilier parlamentar. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip în care amenință elevii cu corigența, repetenția și exmatricularea.

21 nov. 2020, 19:35
Eugen Mitran, profesor de limba română: „Vă vom lăsa copiii corigenţi, repetenţi şi-i vom exmatricula din online!”

Eugen Mitran spune că profesorii sunt la capătul puterilor şi au fost abandonaţi chiar şi de către sindicatele din învăţământ, iar elevii care nu fac faţă în sistemul online vor fi lăsaţi corigenţi şi chiar repetenţi, potrivit Edupedu.ro. Acesta susţine că ar fi cazul ca în pandemie să se arate de către profesori care este nivelul real al elevilor din România.

Vă vom lăsa copiii corigenți, repetenți și o să-i exmatriculăm din on-line… Puneți mâna pe carte! O să punem 1, 2 și 3 și unde nu ne mai convine și nu mai putem, la clasele unde nu mai putem și nu mai facem față, pentru că unii copii n-au aici (n.r. face un gest cu degetul către cap), o să le lăsăm. Să vedem ce-o să faceți.  Școală pe bune și puneți mâna pe carte, bă, că n-o să vă trecem!”, spune Eugen Mitran.

Eugen Mitran spune că nivelul real al elevilor din România este foarte scăzut

”A apărut așa un concept, că noi, profesorii, suntem niște chelneri sau maneliști care trebuie să le dăm loazelor 9 și 10 li, dacă se poate, să le ținem de mână și să petrecem timp cu ei acasă, pentru că ei sunt micuți. Săracii de ei… Da… Fumează și beau și sunt foarte drăgălași. O parte dintre ei, nu toți.

Noi avem o programă. Școala românească are ca finalitate să fie cetățeni la absolvire. Noi profesorii ne-am transformat toată casa într-un laborator ca să predăm online. Nu ne-a întrebat nimeni dacă vrem, nu ne-a întrebat nimeni dacă putem, ci pur și simplu trebuie să facem lucrul ăsta.

Colegii noștri din sindicat ne-au abandonat. Vorbim cu ei degeaba, ne trimit la cursuri, Ce cursuri să facem? Cu cine?

Eu fac un apel către toți profesorii: luați-vă în serios rolul, lăsați corigenți și repetenți, hai să fie primul an în pandemie când să arătăm care este nivelul adevărat al elevilor pe care îi primim din generală, din ciclul primar, de la grădiniță și haideți să o spunem pe șleau: ce colegi ne vin de la facultățile private.”, mai spune profesorul în videoul postat pe Facebook.

Citeşte şi: România se află în topul ruşinii. Ţara noastră, pe ulimele locuri la numărul de tineri cu studii superioare

 

 


loading...
Partenerii noștri