Eugen Neagoe rămâne internat în spital. Detalii de ultimă oră despre antrenorul lui Dinamo

Eugen Neagoe, 51 de ani, diagnosticat cu fibrilație ventriculară fără puls, se află în continuare internat la Spitalul Floreasca.

22 iul. 2019, 13:28
Eugen Neagoe rămâne internat în spital. Detalii de ultimă oră despre antrenorul lui Dinamo

Eugen Neagoe a acuzat o tulburare foarte gravă a ritmului normal al inimii în minutul 25 al meciului Dinamo – Craiova, de duminică, din etapa a 2-a a Ligii 1. Antrenorul „câinilor” a leşinat, fiind nevoie să fie resuscitat cu ajutorul defibrilatorului de medicii de pe ambulanţă. Ulterior, a fost transportat la Spitalul Floreasca.

Eugen Neagoe a făcut infarct la meciul Dinamo – Universitatea Craiova. Dezvăluirile apropiaţilor despre incidentul de duminică

Potrivit GSP, Eugen Neagoe se află în stare stabilă, iar starea lui se îmbunătățește. Antrenorul a fost mutat de la secția Terapie Intensivă la secția de Cardiologie și este monitorizat atent. Mânâncă şi poate vorbi normal, articulând bine cuvintele.

Eugen Neagoe se află în continuare sub supraveghere și în cursul zilei de luni va fi supus mai multor investigații. Antrenorul lui Dinamo va mai rămâne în spital pentru a se evita eventualele complicații.

După ce va fi externat, Eugen Neagoe va face o pauză de câteva luni, probabil până la sfârșitul anului 2019.