Eugen Nicolăescu: Reducerea CAS va fi aplicată din luna de după intrarea în vigoare a legii

Publicat: Marţi, 09 Septembrie 2014 17:23 // Actualizat: Marţi, 09 Septembrie 2014 17:23 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele Comisiei de buget de la Camera Deputaţilor, Eugen Nicolăescu, a declarat marţi că reducerea CAS cu 5 puncte procentuale va fi aplicată din luna următoare celei în care va fi promulgată şi va intra în vigoare legea, informează Agerpres.

'Nu mai există nicio prevedere de termeni efectivi de intrare în vigoare a legii reducerii CAS. Amendamentul care a fost admis astăzi în plenul Parlamentului se referă la faptul că legea produce efecte cu veniturile aferente lunii ulterioare lunii în care legea intră în vigoare. Ni s-a explicat din partea Ministerului Finanţelor că s-a dorit un asemenea amendament să nu se ivească contradicţii legislative sau probleme legislative de aplicat, pentru că se aşteaptă ca această lege să fie contestată la Curtea Constituţională şi atunci nimeni nu poate să prevadă când Curtea se va pronunţa şi când legea va fi promulgată. În consecinţă, atunci când se va promulga legea, ea va fi aplicată din luna următoare lunii în care intră în vigoare', a spus Nicolăescu într-o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
amendament Eugen Nicolăescu plenul Parlamentului PNL preşedinte reducerea CAS
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 sep 18:01
...luna următoare celei în care va fi promulgată şi va intra în vigoare legea, informează Agerpres. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
09 sep 17:33
... Preşedintele Comisiei de buget de la Camera Deputaţilor, Eugen Nicolăescu, a declarat marţi că reducerea CAS...
1
EUR
4.7216
RON
26 Aug
noapte 20 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H