Eugen Tomac: Parlamentarii PMP susţin moţiunea de cenzură PNL. Sunt suficiente motive pentru ca Ponta să plece

Eugen Tomac a spus luni că PMP susține moțiunea de cenzură a liberalilor pentru că sunt "multe motive pentru care Victor Ponta trebuie să plece de la șefia Guvernului". Eugen Tomac a spus că PMP susține moțiunea de cenzură pentru că sunt multe motive pentru care Victor Ponta trebuie să plece de la șefia Guvernului. - See more at: http://www.dcnews.ro/pmp-se-aliaza-cu-pnl-la-mo-iunea-de-cenzura_477323.html#sthash.qsNQjVUY.dpuf Home Stiri Politica Economie International Magazin Monden Sport Multimedia Bancul zilei Categorii in Politica Alegeri Culise Guvern Parlament Partide politice Personalitati politice Sondaje Alegeri europarlamentare 2014 Înregistrări Mircea Băsescu   PMP se aliază cu PNL la moțiunea de cenzură Anca Murgoci / 08 iun 2015 / 19:34 Salveaza PDF Print Email Comentarii 0 accesari Eugen Tomac a spus că PMP susține moțiunea de cenzură pentru că sunt multe motive pentru care Victor Ponta trebuie să plece de la șefia Guvernului. - See more at: http://www.dcnews.ro/pmp-se-aliaza-cu-pnl-la-mo-iunea-de-cenzura_477323.html#sthash.qsNQjVUY.dpuf

08 iun. 2015, 17:21
Eugen Tomac: Parlamentarii PMP susţin moţiunea de cenzură PNL. Sunt suficiente motive pentru ca Ponta să plece

Președintele PMP Eugen Tomac a anunţat că partidul său va vota această moțiune și va sprijini PNL în demersul de a da jos guvernul Ponta. În același timp, liderul PMP spune că este pregătit să creeze presiunea necesară pentru ca Parlamentul să voteze moțiunea de cenzură.

Citeşte şi: MOŢIUNEA DE CENZURĂ, citită în plenul Parlamentului. Ce şanse are PNL să dărâme Guvernul Ponta

„Parlamentarii PMP vor vota şi vor susţine marţi moţiunea de cenzura pentru că sunt suficiente motive ca Ponta sa plece. Un motiv poate fi faptul ca cetăţenii români nu mai sunt lăsaţi în libertate să protesteze în strada. De exemplu, eu şi alti politicieni ai partidului nostru am fost bruscaţi de jandarmi doar că am ieşit în faţa guvernului pentru a protesta„, a spus Eugen Tomac, președintele PMP.

Punctul său de vedere a fost susţinut şi de colegul de partid, Radu Cristescu.

„Gestul nostru nu înseamnă că suntem într-o alianță cu PNL, dar susținem această moțiune de cenzură. Vrem doar să plece Victor Ponta de la Guvern. Sunt multe motive pentru care el trebuie să plece”, a spus Radu Cristescu (PMP) la România TV.

În acest context, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a declarat la România TV că se prefigurează o alianţă între PMP şi PNL şi că în fruntea Partidului Liberal ar putea ajunge chiar Traian Băsescu.

Citeşte şi: Tăriceanu propune înfiinţarea unei COMISII pentru EVALUAREA DEMOCRAŢIEI

„Se prefigurează ceea ce am anticipat cu multă vreme înainte: o alianţă între PMP şi PNL. Să dea D-zeu să-l vedem cât mai repede pe domnul Băsescu la conducerea PNL”, a declarat președintele Senatului.