Eugenia Şerban, la un an după ce a învins cancerul: „Aștept să vină acel Făt Frumos”

Eugenia Şerban a făcut declaraţii la un an după ce a învins cancerul. Actriţa este extrem de încântată pentru că are o stare de sănătate bună şi a putut să îşi reia activitatea profesională. Actrița a dezvăluit dacă există sau nu un bărbat în viața ei.

06 iul. 2021, 11:05
Eugenia Şerban, la un an după ce a învins cancerul: „Aștept să vină acel Făt Frumos”
Eugenia Şerban, la un an după ce a învins cancerul

Eugenia Şerban, la un an după ce a învins cancerul. Actriţa a declarat că acum este bine, însă o să mai urmeze nişte tratamente. Şi dacă a reuşit să câştige lupta cu boala, aşteaptă să îşi găsească şi sufletul pereche, pentru că nu există niciun bărbat în viaţa ei.

Citeşte şi: O actriţă româncă trece prin momente cumplite: Sânii i s-au necrozat şi are nevoie de mastectomie

Eugenia Şerban, la un an după ce a învins cancerul

O să mai urmez tratamente. Perioada de pandemie a fost groaznică, pentru că nu am avut dreptul să muncesc.

Cred că atunci când vrei ca viața privată să rămână privată, nu ai niciun fel de problemă. Cert este că, atunci când îți clădești cariera de mic copil și muncești foarte mult, nu-ți dorești ca viața privată să facă parte din cariera ta. Pentru mine, copilul a fost prioritar, el nedorindu-și expunerea vieții noastre. Pentru el a meritat să îmi țin viața privată, pentru noi.

În acest moment, nu există un bărbat în viața mea. Mă simt foarte bine, aștept să vină acel Făt Frumos. Poate să vină oricând!„, a declarat Eugenia Şerban pentru Viva.ro.

Eugenia Şerban, la un pas sa rămână fără sâni

Eugenia Serban

a fost la un pas sa ramana fara sani dupa ce a decis sa isi scoata silicoanele. Chiar si asa, ea marturiseste sincer ca nu ii pare rau ca a apelat la operatii estetice.

Eu nu mai am implanturi, le-am scos. Problemele au inceput din momentul in care mi-am scos implanturile. A fost o operatie nereusita care a avut repercusiuni. In 1999 mi-am pus implanturile in Italia, dar eu imi facusem un lifting mamar dupa ce l-am nascut pe fiul meu, care a facut saptamana trecuta 22 de ani, in 94′ in Canada.

Eu eram foarte bine, iar in ’99 nimeni nu a stiut ca eu mi-am pus implanturi. Nu am fost intrebata niciodata despre aceasta operatie. Intr-adevar am fost la o clinica in care aveam incredere. Dar la un moment dat, cand am mai inaintat in varsta si am luat si eu niste kilograme, am spus ca este cazul sa renunt. Si atunci au inceput problemele. Nu am regretat niciodata ca mi le-am pus. Noua ani de zile nu am avut probleme niciodata.

Eu nu sunt impotriva operatiilor estetice. Este bine ca exista pentru ca ne pot infrumuseta viata si ne pot infrumuseta in primul rand increderea in noi. Dar trebuie sa fim mai atente si sa ne ducem la mai multi medici inainte de a lua o decizie. Fetele trebuie sa verifice istoricul acelui medic si trebuie sa puna in balanta esecurile si reusitele. Aici a gresit un medic foarte bun si nu mai am incredere in clinicile de la noi. Daca voi mai face o operatie, o voi face in afara”, a marturisit Eugenia Serban la Antena Stars.