Fiica cea mică a lui Vadim Tudor, de nerecunoscut! Transformare şocantă la doar 24 de ani FOTO

Fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor este de nerecunoscut! Eugenia Vadim Tudor, cunoscută drept Jeni, adoră să fie în centrul atenției și este destul de activă în mediul online, unde posteaza numai fotografii în ipostaze incendiare.

01 iun. 2020, 12:08

Corneliu Vadim Tudor are doua fiice, pe Lidia si Eugenia. Cele două tinere au fost dintotdeauna destul de diferite. Fiica cea mare, Lidia Vadim Tudor, s-a orientat spre politică şi conduce revista „România Mare”, în vreme ce fata mai mică, Eugenia, in varsta de 24 de ani, a ales televiziunea.

Licitaţie de obiecte care i-au aparţinut lui Corneliu Vadim Tudor: Vânzări de peste 23.000 de euro

Fiica cea mică a lui Vadim arată senzațional și îi place extrem de mult să fie în fața camerelor de filmat. Este absolventă a Facultății de Jurnalism, iar o bună perioadă de timp a fost reporter în cadrul unei emisiuni matinale. De curând, a devenit de nerecunoscut. Pe retelele de socializare, tânăra pune destul de multe poze in care isi arata corpul.

Fiica lui Vadim Tudor, declaraţie cutremurătoare la 4 ani după moartea politicianului. „Abia acum îi descoperă opera”

Dintr-o adolescentă timidă, tânăra a devenit o femeie extrem de atragatoare. Fiica cea mică a lui Vadim nu se sfieste să poarte tinute nonconformiste si provocatoare chiar si în public. Jeni a fost impreuna timp de patru ani cu Tibi Vărzaru, însă cei doi s-au despărţit după ce bărbatul a părăsit-o pentru Cristina Spătar.

Revoltată de toată situatia, Jeni a declarat în 2018. E rusinos si penibil sa vorbesc despre relatia unui pusti de 22 ani si a unei femei care i-ar putea fi mama. Vreau ca numele de Vadim Tudor sa nu se mai asocieze cu asemenea persoane pentru ca nu ma reprezinta si am destule probleme de care sa-mi fac griji ca sa ma impiedic de ceva atat de minuscul”, declarat la acea vreme Eugenia Vadim Tudor.