EURO 2016. Cele mai sexy suportere ale echipelor naţionale de la EURO 2016 FOTO

EURO 2016. S-a dat startul EURO 2016, iar suporterii sunt gata să-şi susţină favoriţii. Printre ei se numără şi femei foarte atrăgătoare şi celebre, aşa că ne-am gândit să le adunăm într-o selecţionată a celor mai sexy suportere de la EURO 2016.

12 iun. 2016, 06:01

EURO 2016. În premieră, la EURO 2016 participă 24 de echipe, iar pe lângă lupta din teren se anunţă interesantă şi disputa celor mai sexy susţinătoare.

EURO 2016. Iată cele 24 de fete care concurează la titlul de cea mai sexy suporteră de la EURO 2016.

EURO 2016 Penelope Cruz (Spania). Penelope Cruz i-a cucerit pe americani atat prin aspectul sau fizic, cat si prin talentul actoricesc. A jucat de-a lungul carierei in peste 40 de filme, multe dintre ele fiind produse la Hollywood. Este de asemenea un model de succes, colaborand cu branduri importante internationale precum Campari sau Pirelli. Din 2010 s-a casatorit cu actorul spaniol Javier Bardem, alaturi de care are doi copii.

EURO 2016 Federica Ridolfi (Italia). Federica Ridolfi, prezentatoare TV, arata la 41 de ani precum la 20. Ea este cea care anunta saptamanal atunci cand se marcheaza pe stadioanele din Serie A in cadrul unei emisiuni foarte indragite in Italia. Este casatorita din 2011 cu fostul fotbalist Giuliano Giannichedda, ajuns intre timp in postura de secund al lui Alberigo Evani la nationala Italiei U20.

EURO 2016 Danielle Lloyd (Anglia). Danielle Lloyd a fost casatorita cu Jamie O’Hara, mijlocasul lui Fulham, ea fiind cea care a hotarat sa puna capat mariajului in 2014, dupa ce l-ar fi vazut pe fotbalist in compania unei prietene de-ale ei. A fost aleasa Miss Anglia in 2004 si Miss Marea Britanie in 2006. Au trecut ani multi de atunci, insa arata in continuare de parca ar mai putea castiga un asemenea titlu.

EURO 2016 Inna (România). Elena-Alexandra Apostoleanu, cunoscuta publicului larg drept Inna, a devenit repede un adevarat brand national datorita realizarilor sale muzicale. La numai 29 de ani, Inna este una dintre cele mai cunoscute cantarete din Europa. Nu este doar talentata, ci si frumoasa.

EURO 2016 Lucy Evangelista (Irlanda de Nord). Are 30 de ani, insa a fost desemnata Miss Irlanda de Nord pe cand avea numai 19 ani, facand de asemenea parte din top 15 in ierarhia Miss World.

EURO 2016 Michelle Hunziker (Elveţia). Modellingul l-a inceput in urma cu 22 de ani, insa, chiar daca are intre timp 39 de ani, este cautata de mai toate revistele din Elvetia si Italia. In 1996 a intrat in lumea televiziunii, iar doi ani mai tarziu s-a apucat de actorie. Din 2006 si-a descoperit o alta vocatie: muzica. A fost casatorita cu Eros Ramazzotti, iar in prezent este logodita cu Tomaso Trussardi. Are trei copii din cele doua relatii.

EURO 2016 Saadet Askoy (Turcia). Saadet Aksoy este o actrita extrem de talentata, pana acum castigand toate premiille la care a fost nominalizata in Turcia. Si nu au fost putine deloc: noua la numar. Saadet in limba turca inseamna fericire.

EURO 2016 Jessica van der Steen (Belgia). Aparitiile din Sports Illustrated, de la mijlocul anilor 2000, au propulsat-o pe Jessica van der Steen in lumea modei. Frumoasa belgianca nascuta la Antwerp lucreaza in prezent pentru Victoria’s Secret.

EURO 2016 Imogen Thomas (Ţara Galilor). Fostul mare fotbalist international Ryan Giggs si-a inselat nevasta cu Imogen Thomas, rezultand un scandal de mare amploare la acea vreme in Marea Britanie. Multe agentii de modelling o refuzau initial din cauza unei inaltimi necorespunzatoare (1,68 metri), insa lucrurile s-au schimbat in 2003, cand a fost aleasa Miss Tara Galilor.

EURO 2016 Natalie Forde (Irlanda). Este considerata cea mai frumoasa femeie din Irlanda, iar barbatii cad la picioarele sale. Celebrul golfer Rory McIlroy a incercat cateva luni bune sa o cucereasca, fara succes insa. Formele sale apetisante au atras si atentia vecinilor, englezii invintand-o la randul lor in cateva emisiuni consacrate in Marea Britanie.

EURO 2016 Mila Kunis (Ucraina). Putin stiu ca Mila Kunis, una dintre cele mai in voga actrite de la Hollywood in momentul de fata, are origini ucrainene. S-a nascut in Cernauti, la o aruncatura de bat de Romania. Are 26 de filme la activ, Black Swan fiind cel mai important dintre ele.

EURO 2016 Elsa Hosk (Suedia). A fost jucatoare de baschet, chiar in prima divizie a Suediei, la un moment dat fiind aproape de a intra in WNBA. Este in prezent un model de mare succes, ocupand locul 15 intr-o ierarhie la nivel global. A fost imaginea multor branduri renumite, precum Dior, D&G, H&M sau Guess si defileaza anual pe cele mai importante podiumuri Victoria’s Secret.

EURO 2016 Adriana Sklenarikova (Slovacia). Femeia cu cele mai lungi picioare din lume (1,24 metri), Adriana Sklenarikova a ajuns intre timp la 44 de ani, dar nu-si arata deloc varsta. A fost casatorita multi ani cu fostul mare fotbalist international Christian Karembeu.


EURO 2016 Sara Sampaio (Portugalia). A iesit cinci ani la rand cea mai sexy femeie in tara sa natala. Acum se bucura de succes la nivel international, anul trecut fiind cooptata in cadrul echipei Victoria’s Secret.

EURO 2016 Joanna Krupa (Polonia). Nascuta la Varsovia in urma cu 37 de ani, a lasat demult in urma tara sa natala, iar americanii au primit-o cu bratele deschise. Joanna Krupa era un model de succes, intre timp incercandu-si si talentul actoricesc. Are opt filme la activ.

EURO 2016 Nives Celzijus (Croaţia). Are stranse legaturi cu fotbalul, intre 2005 si 2014 fiind casatorita cu fotbalistul Dino Drpic, alaturi de care are doi copii.

EURO 2016 Nadine Leopold (Austria).  Acucerit Austria pe cand avea 16 ani, plecand apoi la New York sa-i lase cu gura cascata si pe americani. A fost coperta Glamour, editia franceza, iar apoi a realizat un pictorial pentru celebra revista Cosmopolitan. In prezent are aparitii pentru Victoria’s Secret.

EURO 2016 Alena Seredova (Cehia). Doar trei ani a durat mariajul dintre focoasa Alena Seredova si portarul nationalei Italiei, Gianluigi Buffon. Chiar si asa, cei doi au impreuna doi baieti. In prezent se iubeste cu un om de afaceri italian.

EURO 2016 Angela Martini (Albania). Aleasa cea mai frumoasa femeie din Albania in 2010, Angela Martini si-a condus tara spre un loc istoric in topul Miss Universe, clasandu-se pe locul 6 la nivel mondial in acel an. Este faimoasa si datorita relatiilor avute ulterior cu artistii Craig David si Kanye West.

EURO 2016 Asdis Ran (Islanda). Asdis Ran nu va privi cu ochi buni nationala calificata in premiera la un turneu final. In atacul Islandei se afla Gardar Gunnlaugsson, cel care a divortat de ea in urma cu patru ani.

EURO 2016 Eniko Mihalik (Ungaria). Eniko Mihalik are o relatie cu Mathias Jorgensen, fotbalistul celor de la FC Copenhaga. Cum el nu a putut ajunge la EURO 2016 cu nationala Danemarcei, ambii pot face galerie Ungariei.

EURO 2016 Collien Fernandes (Germania). În ciuda numelui, este nascuta in Germania, la Hamburg. Ce-i drept, tatal sau are ceva origini indiene, iar mama sa este unguroaica. Este, printre altele, prezentatoare TV, actrita si VJ.

EURO 2016 Irina Shayk (Rusia). Dupa ce s-a depărțit de Cristiano Ronaldo, frumoasa rusoaica s-a combinat un un celebru actor de la Hollywood, Bradley Cooper.

EURO 2016 Laetitia Casta (Franţa). Este unul dintre cele mai de succes modele din istorie, colaborand de-a lungul timpului cu cei mai cunoscuti designeri din lume, precum  Yves Saint Laurent, Jean-Paul Gaultier, Chanel, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, J. Crew, Louis Vuitton, Givenchy sau Roberto Cavalli. Are 37 de ani si este mama a trei copii.