EURO 2016: Gică Popescu a dezvăluit ce se va întâmpla cu contractul lui Piţurcă

EURO 2016. Fostul internațional Gheorghe Popescu, candidat la președinția FRF, a dezvăluit la Dolce Sport ce se va întâmpla cu selecționerul Victor Pițurcă dacă el va câștiga cursa pentru șefia federației.

23 feb. 2014, 16:40
EURO 2016: Gică Popescu a dezvăluit ce se va întâmpla cu contractul lui Piţurcă

EURO 2016„Este grupa pe care ne-o doream cu toții. Este o grupă totuși echilibrată, cu echipe care pot face surprize, Irlanda de Nord, Finlanda, echipe periculoase… Dar este o grupă accesibilă. Noi trebuie să plecăm țintând locul întâi. Putem face asta cu Grecia cap de seria. După Mondial, Grecia va face o schimbare de generații, ceea ce o să fie în avantajul nostru. Dacă nu vom reuși primul loc, cel puțin pe al doilea. Dar trebuie să avem această mentalitate, încredere. Este o grupă care nu e atât de grea precum cele pe care le-am avut. Trebuie să mai și jucăm

Într-o grupă ideală, eu aș fi ales diferit patra și a cincea echipă, dar primele două aș fi ales cu siguranță Ungaria și Grecia. Mare atenție la locurile patru și cinci. 
.
Pițurcă are contract încă doi ani de zile. Contractele sunt făcute să fie respectate. Bineînțeles, și antrenorul trebuie sp vrea să lucreze cu viitoarea conducere, să respecte anumite reguli pe care le poate numi pune noul președinte”, a spus Pițurcă la Dolce Sport. 

România se află în grupa F a preliminariilor pentru Euro 2016, alături de Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord și Insulele Feroe.