EURO 2016. Mai sunt bilete disponibile pentru meciurile ROMÂNIEI cu Franţa şi Albania. CÂT COSTĂ

EURO 2016. Fanii care au ratat ocazia de a-și procura tichete la partidele de la Campionatul European mai au o șansă. La începutul lunii, forul continental a pus la dispoziția suporterilor o platformă online unde suporterii care au achiziționat bilete în primă fază, iar acum, din diverse motive, nu mai au nevoie de acestea le pot revinde către cei care doresc să fie prezenți în Franța.

31 mart. 2016, 07:54
EURO 2016. Mai sunt bilete disponibile pentru meciurile ROMÂNIEI cu Franţa şi Albania. CÂT COSTĂ

EURO 2016. Suporterii români ce vor să fie alături de “tricolori” la Euro 2016 își mai pot procura bilete la două dintre partidele României, cea cu Franța și cea cu Albania. Pentru a le putea achiziționa trebuie să intre pe platforma de revânzare a tichetelor.

Disponibilitatea biletelor se va modifica frecvent, de aceea vă sfătuim să verificați platfoma regulat. De asemenea, partidele care vor avea un număr semnificativ de bilete scoase la vânzare vor fi afișate pe site-ul UEFA.com.

Platforma este un mod sigur de a cumpăra și de a vinde bilete. Persoanele care au aplicat pentru tichete în zonele neutre, NU în zona rezervată suporterilor echipelor calificate, și care nu le mai doresc, le pot pune acum spre revânzare la prețurile inițiale pentru cei care vor să se afle în tribune la Euro. Plata se va face cu carduri Mastercard și Visa.

Cât costă biletele

Franța – România
Categoria 1: 595 euro
Categoria 2: 395 euro
Categoria 3: 195 euro
Categoria 4: 75 euro

România – Albania
Categoria 1: 145 euro
Categoria 2: 105 euro
Categoria 3: 55 euro
Categoria 4: 25 euro