EURO 2016. Să-nceapă gălagia, haide Romania! Noul imn al echipei naţionale VIDEO

EURO 2016. In 1990, Romania se califica la campionatul mondial din Italia, dupa o absenta  de 20 de ani. Echipa si suporterii erau insufletiti atunci de imnul creat de Mihai Pocorschi.

27 apr. 2016, 10:24

EURO 2016. Acum, 26 de ani mai tarziu, Romania are nevoie din nou de sustinerea noastra, de data aceasta la Euro 2016, din Franta. Si cum pasiunea pentru fotbal nu are varsta, Mihai Pocorschi face echipa cu Marius Moga si dau din nou tonul „galagiei” pentru echipa nationala.

EURO 2016. „Primul 11” este completat de Gabriel Cotabita si VH2, What’s up, Anda Adam si Alina Eremia pentru o colaborare inedita, nascuta din dorinta de a vedea Romania castigatoare.

EURO 2016. Marius Moga: „Suntem mandri de aceasta productie DeMoga Music, la care am lucrat cu drag si spor alaturi de Mihai Pocorschi, Vladimir Pocorschi, What’s Up si Adrian Klein. Hai Romania, sa inceapa galagia!”

EURO 2016. Filmarea clipului, in regia lui Florin Botea, a avut loc la Centrul National de Fotbal Mogosoaia, unde echipa nationala isi desfasoara antrenamentele. Pe tot parcursul filmarii atmosfera a fost asemenea unui meci al echipei nationale, artistii s-au distrat si au cantat impreuna cu galeria pana la rasarit.