EURO 2016. Scandalul tricourilor la naţionala Elveţiei. Shaqiri: Sper că Puma nu produce şi prezervative

Meciul Franţa-Elveţia, din grupa A de la EURO 2016, s-a încheiat 0-0, dar s-a remarcat printr-un aspect surprinzător. Mai mulţi fotbalişti elveţieni au trebuit să-şi schimbe tricourile, care s-au rupt în timpul partidei.

20 iun. 2016, 14:12

Granit Xhaka, noul mijlocaş al lui Arsenal Londra, a fost nevoit să-şi schimbe de două ori tricoul în timpul partidei cu Franţa, în timp ce Admir Mehmedi şi atacantul Breel Emboloau trebuit şi ei să se deplaseze câte o dată la marginea terenului, din acelaşi motiv.

Situaţia tragi-comică i-a determinat pe jucători să facă tot felul de glume, una dintre cele mai reuşite fiind cea a lui Xherdan Shaqiri. „Sper că Puma nu produce şi prezervative„, a spus acesta. Portarul Sommer a spus şi el ironic: „Se mai întâmplă. Asta înseamnă că s-au dus lupte pe teren„.

Şefii de la Puma s-au simţit datori să ia poziţie în acest caz: „Cinci echipe naţionale care joacă cu Puma au jucat 10 meciuri în acest turneu, fără să fie astfel de probleme. Oamenii noştri investighează în prezent materilul noui tricou„.