LIVE VIDEO EURO 2016 TRAGERE LA SORŢI. Anghel Iordănescu, mesaj SURPRIZĂ pentru Adrian Mutu

EURO 2016 TRAGERE LA SORŢI. Anghel Iordănescu a declarat, vineri, la plecarea la Paris pentru tragerea la sorţi a grupelor EURO 2016, că nu are nicio preferinţă în privinţa adversarilor. Selecţionerul a avut un mesaj pentru Adrain Mutu, Gabriel Tamaş şi Ciprian Marica. EURO 2016 TRAGERE LA SORŢI.

11 dec. 2015, 14:18
LIVE VIDEO EURO 2016 TRAGERE LA SORŢI. Anghel Iordănescu, mesaj SURPRIZĂ pentru Adrian Mutu

EURO 2016 TRAGERE LA SORŢI. „E pentru prima oară când nu fac pronosticuri, nu-mi aleg adversarul, nu mă gândesc la cine ar fi mai convenabil sau cu cine ar fi mai convenabil să cădem. La acest nivel va fi foarte greu să reuşim ce ne dorinm cu toţii. Cred că va fi o tragere la sorţi dificilă, grea şi adversarii, având în vedere că suntem în urna a treia”, a declarat Anghel Iordănescu.

Tragerea la sorţi este LIVE VIDEO AICI şi AICI.

CITEŞTE ŞI UEFA a lansat un simulator pentru FANI. Alege adversarii României în grupa de la EURO 2016

EURO 2016 TRAGERE LA SORŢI. Anghel Iordănescu speră ca echipa naţională să mai joace meciuri cu echipe tari, precum cel cu Spania, până la EURO 2016, şi nu exclude revenirea lui Adrian Mutu: „L-am rugat pe preşedintele FRF să găsească adversari puternici pentru că în felul acesta ne vom pregăti şi ne va fi mai uşor la EURO 2016. Aria noastră de selecţie e destul de mică şi ne dorim ca orice jucător care ar putea să ajute echipa naţională şi nu numai Ciprian Marica să revina in circuitul echipei. Aici mă refer şi la alţi jucători care dintr-un motiv sau altul în ultima perioadă n-au mai fost în circuitul echipei naţionale. Orice jucător, evident că şi Adrian Mutu, dar jucând într-o alta competiţie, la un alt nivel”.

EURO 2016 TRAGERE LA SORŢI. Tragerea la sorţi a grupelor de la Campionatul European din 2016 va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, la Palais des Congres din Paris.

EURO 2016 TRAGERE LA SORŢI. Urnele valorice sunt următoarele:

URNA 1: Spania, Germania, Anglia, Portugalia, Belgia

URNA 2: Italia, Rusia, Elveţia, Austria, Croaţia, Ucraina

URNA 3: Cehia, Suedia, Polonia, România, Slovacia, Ungaria

URNA 4: Turcia, Irlanda, Islanda, Ţara Galilor, Albania, Irlanda de Nord

EURO 2016 TRAGERE LA SORŢI. . Turneul final se va disputa în perioada 10 iunie – 10 iulie 2016.