EURO 2020. Meciul Bulgaria-Anglia a fost întrerupt de două ori, din cauza scandărilor rasiste. Reacţia dură a lui Marcus Rashford

EURO 2020. Meciul Bulgaria - Anglia 0-6 din Preliminariile pentru Euro 2020 a fost întrerupt de două ori din cauza scandărilor rasiste ale suporterilor echipei gazdă.

15 oct. 2019, 05:44
EURO 2020. Meciul Bulgaria-Anglia a fost întrerupt de două ori, din cauza scandărilor rasiste. Reacţia dură a lui Marcus Rashford

EURO 2020. Prima oară, meciul a fost întrerupt în minutul 28, după ce mai mulți jucători englezi i s-au adresat arbitrului, atrăgându-i atenția asupra scandărilor rasiste strigate din tribune.

După numai zece minute, în minutul 39, meciul a fost oprit din nou. Tyrone Mings, fundașul britanicilor, a putut fi observat cum îi spunea centralului: „Ai auzit ce au spus?”, iar selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, i s-a adresat arbitrului.

Foarte afectat şi deranjat de atitudinea suporterilor bulgari s-a arătat Marcus Rashford, atacantul lui Manchester United, care a postat un mesaj pe Twitter. „Nu a fost deloc ușor să jucăm în astfel de condiții, iar așa ceva nu ar trebui să se întâmple în 2019. Sunt mândru că ne-am ridicat deasupra acestor impedimente și am luat cele trei puncte, dar astfel de lucruri trebuie să se oprească„, a scris Marcus Rashford.

Suporterii bulgari nu sunt la prima abatere. Astfel de scandări și gesturi rasiste au fost semnalate și în meciurile cu Cehia și Kosovo.