Euro Dog Show 2012, în spatele scenei: Cum se pregătesc căţeii pentru concursurile de frumuseţe FOTO

Toţi câinii patrticipanţi la Euro Dog Show 2012 au impresionat prin frumuseţea lor, datorată, printre altele, şi blănii lor atent îngrijite. Dacă pe ringul de prezentare animăluţele şi stăpânii au apărut complet relaxaţi, în spatele scenei a fost o adevărată agitaţie.

08 oct. 2012, 15:33

Cei peste 6.000 de câini arbitraţi în cele trei zile de concurs ale Euro Dog Show 2012 au avut parte de cele mai bune tratamente pentru a arăta perfect în ziua cea mare. Stăpânii lor au venit pregătiţi cu o gamă largă de produse cosmetice, perii speciale şi alte ustensile pentru a le face blăniţa perfectă, precum şi cu măsuţe speciale pentru coafor. Căţeii s-au odihnit în cuştile lor de transport speciale şi au fost recompensaţi de stăpâni cu cadouri, preferatele lor fiind jucăriile.

Marele câştigător al Euro Dog Show 2012, desfăşurat la Romexpo, în Capitală, este un câine din rasa Lhasa Apso, Zentarr Morgan. VEZI AICI ŞI CEILALŢI CÂŞTIGĂTORI AI COMPETIŢIEI

Euro Dog Show 2012 s-a desfăşurat în perioada 5-7 octombrie, la Romexpo, Bucureşti, unde au fost prezenţi peste 6.000 de câini de rasă din Europa, Asia şi America. Peste 280 de rase au fost arbitrate zilnic de o echipă de 81 de arbitrii faimoşi din întreaga lume.

Pe durata celor trei zile de expoziție în pavilionul central de la Romexpo vizitatorii au avut ocazia să urmărească spectaculoase demonstrații de dresaj, dog dancing, agility, prezentări de rase și Junior handling (competiție dedicată tinerilor prezentatori de căni cu vârstă între 10 și 17 ani).
 

Iată cum s-au pregătit cei mai frumoşi câini de rasă pentru competiţie: