EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Sporting-Atletico Madrid şi Salzburg-Lazio, derby-urile serii. Vom avea surprize?

EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Atletico Madrid, din nou aproape de semifinalele Europa League. Returul cu Sporting Lisabona se joacă azi, alături de alte trei duleuri tari din Liga Europa 2018. RomaniaTV.net vă prezintă LIVE cele mai importante momente.

12 apr. 2018, 14:49
EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Sporting-Atletico Madrid şi Salzburg-Lazio, derby-urile serii. Vom avea surprize?

Manșa retur a sferturilor reprezintă un simplu joc de test pentru Arsenal Londra, care a învins, acasă, pe ȚSKA Moscova, cu scorul de 4 la 1. „Velodromul” din Marsilia va găzdui a doua partidă dintre Olympique și RB Leipzig, după ce, în tur, nemții au câștigat cu 1 la 0. În același timp, pe terenul lui Jose Alvalade din Lisabona se vor întâlni Sporting și Atletico Madrid, iar portughezii trebuie să joace cel mai bun fotbal posibil pentru a-i învinge pe elevii lui Diego Simeone, care stau la adăpostul lui 2-0. Nu în ultimul rând, tot de la ora 22 și 5 minute, austriecii de la Salzburg vor juca acasă, împotriva lazialilor, care, joia trecută, au câștigat cu 4 la 2, pe Stadio Olimpico din Roma.

EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING:  Sporting – Atletico Madrid, Telekom Sport 1, 22:05

E presiune mare pe jucătorii de la Sporting Lisabona. Au pierdut cu 2-0 manşa tur contra lui Atletico Madrid, iar după meci au fost excluşi din lot de preşedinte. Lucrurile au revenit la normal în weekend când au fost reprimiţi, dar nemulţumirile după manşa tur, jucată la Madrid, au rămas. 
 
 
„Acesta este cel mai important meci pentru noi. Nu trebuie să ne uităm ce s-a întâmplat în trecut. Cu toţii credem că avem o şansă de calificare. Nu spun că avem 90% şanse de calificare, dar există” , a declarat antrenorul lui Sporting Lisabona, Jorge Jesus.

EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING:  Salzburg – Lazio, Telekom Sport 2 & telekomsport.ro, 22:05

Lazio n-are de gând să îşi lase rivala din capitala Italiei să savureze singură succesul european. Echipa lui Simone Inzaghi vrea şi ea să joace în semifinalele Europa League, după ce AS Roma s-a calificat în penultimul act din Liga Campionilor. „Vulturii” sunt favoriţi în faţa lui Salzburg. Lazio a câştigat cu 4-2 pe Olimpico, dar austriecii au un as în mâneca. Salzburg e invincibilă pe teren propriu în acest sezon european. Mai mult, italienii au probleme când întâlnesc echipe din Austria. 4 victorii şi 3 înfrângeri, acesta este palmaresul lui Lazio în meciurile cu austriecii Ca şi în tur, Ştefan Radu va fi titular.

Meciul va fi în direct la Telekom Sport 2, de la ora 22:05, şi LIVE STREAM pe www.telekomsport.ro.

EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: ŢSKA Moscova – Arsenal, Telekom Sport 3, 22:05

Arsenal are cea mai uşoară misiune în manşa a doua a sferturilor de finală din Europa League. Englezii vor juca la Moscova, contra lui ŢSKA, după ce au câştigat cu 4-1 meciul tur. Astfel, după 9 ani, Arsenal poate ajunge din nou într-o semifinală de cupă europeană. În 2009, „tunarii” au fost semifinalişti în Liga Campionilor.

EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING:  Marseille – Leipzig, Telekom Sport 4, 22:05

Cel mai echilibrat duel din sferturile Europa League se anunţă cel dintre Marseille şi Leipzig. Un singur gol le separă pe cele două înaintea returului de pe Velodrome. Avantajul este de partea lui Leipzig. De partea cealaltă, Marseille aşteaptă de 14 ani o nouă semifinală în cupele europene. Istoria le este favorabilă lui francezilor. De fiecare dată când au avut un singur gol de recuperat în retur, au reuşit să întoarcă soarta calificării.