Europa sub teroare: Statul Islamic anunţă NOI ATENTATE. Tinta jihadiştilor este Marea Britanie VIDEO

Jihadiştii ameninţă cu noi atentate în Europa, în Marea Britanie, unde cel puţin două aeroporturi sunt vizate de militanţiai grupării Stat Islamic.

24 mart. 2016, 13:46
Europa sub teroare: Statul Islamic anunţă NOI ATENTATE. Tinta jihadiştilor este Marea Britanie VIDEO

ISIS a publicat un nou videoclip în care un islamist extremist cu accent britanic anunță următoarele trei ținte ale grupării teroriste: aeroporturile Gatwick și Heathrow din Anglia, precum şi cu atacuri asupra  Downing Street, la Londra, unde se află şi reşedinţa premierilor britanici.

„Belgia, aeroportul din Bruxelles… o mare explozie, nu-i așa? Heathrow, Gatwic, Downing Street… voi urmați”, spune teroristul, într-un videoclip.

Citeşte şi ALERTĂ ÎN EUROPA: Şapte jihadişti din celula care a comis atentatele de la Paris şi de la Bruxelles sunt LIBERI

Marea Britanie este sub alertă teroristă, iar autoritățile britanice sunt pregătite pentru un posibil atac. Ca măsuri antiteroriste, autorităţile britanice au mobilizat echipaje de poliție înarmate pe aeroporturi, în gări, în zone aglomerate şi în jurul altor obiective importante care ar putea deveni ţinte ale atacurilor teroriste.