EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-CARLA SUAREZ NAVARRO ONLINE US OPEN 2016

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-CARLA SUAREZ NAVARRO ONLINE US OPEN 2016. Jucătoarea Simona Halep, locul 5 WTA, va evolua luni, de la ora 18.00, în optimile de finală ale probei de simplu feminin de la US Open, în compania sportivei Carla Suarez Navarro (Spania), locul 12 WTA şi cap de serie numărul 11.

05 sept. 2016, 11:03
EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-CARLA SUAREZ NAVARRO ONLINE US OPEN 2016

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-CARLA SUAREZ NAVARRO ONLINE US OPEN 2016. Meciul dintre Halep şi Suarez Navarro va fi primul al zilei de pe terenul Louis Armstrong. 
  • Câştigătoarea meciului dintre Halep şi Navarro ar putea da peste principala favorită Serena Williams în sferturi, dacă americanca trece de Yaroslava Şvedova (52 WTA) în meciul programat după 21:30.

Simona Halep şi Carla Suarez Navarro s-au întâlni de zece ori până acum şi şi-au împărţit în mod egal victoriile. Jucătoarea română conduce însă cu 4-1 în partidele disputate pe hard.

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-CARLA SUAREZ NAVARRO ONLINE US OPEN 2016. 

 Live video stream AICI,  aiciaici sau aici

Tot luni, perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 5, va juca în optimile de dublu în compania cuplului Robert Lindstedt/Aisam-Ul-Haq Qureshi (Suedia/Pakistan). Meciul va fi al treilea de pe terenul 5, după o partidă de simplu juniori şi una de dublu feminin.

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-CARLA SUAREZ NAVARRO ONLINE US OPEN 2016. Simona Halep își continuă azi drumul spre câștigareaUS Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, și va juca în optimi împotriva Carlei Suarez Navarro.

Meciul va fi primul de pe arena Louis Armstrong și va începe la ora 18:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și va fi transmisă de Eurosport.

 

Românca, locul 5 WTA, și spanioloaica de pe locul 12 WTA s-au mai duelat până acum de zece ori, fiecare câștigând câte cinci meciuri. Ultima partidă a avut loc în 2015, în semifinalele turneului de la Roma, când Suarez Navarro s-a impus în trei seturi, scor 2-6, 6-3, 7-5.

Câștigătoarea acestui meci se va duela în sferturi cu învingătoarea partidei Serena Williams – Yaroslava Shvedova.

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-CARLA SUAREZ NAVARO ONLINE US OPEN 2016. Jurnaliştii americani au ajuns la concluzia că, în nenumărate rânduri, jocul Simonei Halepeste ca un roller coaster, cu suişuri şi coborâşuri, dar probabil că această expresie nu i-a plăcut prea mult favoritei numărul cinci de la US Open.

Motivul e unul simplu. Sportiva din Constanţa a povestit care a fost singura ei aventură legată de un roller coaster, iar Darren Cahill este cel care a „păcălit-o” să urce într-o asemenea maşinărie, în această vară.

„Am încercat la Cincinnati să mă dau într-un roller coaster. A fost atunci, dar nu o voi mai face niciodată. Darren s-a dat în toate variantele de roller coaster. Eu i-am spus că nu voi face asta. El mi-a zis că aceasta este cea mai uşoară. Când am ajuns la înălţime şi maşinăria a luat-o în jos, am crezut că mor. Am spus că nu mai fac asta niciodată”, a admis Simona, la o conferinţă de presă, spre amuzamentul celor prezenţi în sală.

 

Pentru a ajunge la „înălţime” la Flushing Meadows, Halep trebuie să o elimine în faza optimilor de finală pe Carla Suarez Navarro, favorita numărul 11. Cele două se întâlnesc pentru a 11-a oară în circuitul de simplu, scorul fiind egal, 5-5.

7 dintre cele 10 partide anterioare disputate de cele două au avut nevoie de set decisiv pentru a stabili câştigătoarea, ceea ce spune multe despre dificultatea duelului pe care Simona îl va avea luni la New York.

„A fost un meci foarte greu, nu ştiu cum am reuşit să revin. Timea a jucat extraordinar în setul doi şi a avut 3-1 în setul trei. Am încercat să revin, să rămân concentrată şi să lupt în continuare, deoarece ştiam că va fi greu până la sfârşit. Am făcut tot ce putut şi mă bucur că am câştigat.

Am început bine meciul, ea a făcut câteva greşeli uşoare, apoi a lovit puternic şi s-a mişcat bine. Am încercat tot, am încercat să schimb tactica şi cred că de aceea am câştigat, pentru că am fost mai bună pe final”, a declarat Halep la finalul partidei.

Partida a durat două ore şi zece minute . Primul set a fost, practic, unul fără prea multe emoţii pentru Simona, care a început cu break şi a condus ostilităţile de la un capăt la altul. Nu i-a lăsat nicio şansă adversarei mai slab cotate şi s-a impus, scor 6-1, după doar 26 de minute. 

Începând cu actul secund, partida a luat o întorsătură nefavorabilă Simonei Halep. Sportiva din Constanţa nu s-a mai ridicat la nivelul din primul set, când nu i-a lăsat nicio şansă Timeei Babos, iar jucătorea din Ungaria s-a desprins decisiv după o serie de break-uri. În final, Timea Babos a câştigat setul doi, scor 6-2.

Setul decisiv a început prost pentru Halep, care a fost condusă cu 2-0. A câştigat game-ul următor, însă Babos şi-a făcut serviciul şi s-a distanţat din nou. Simona a revenit şi a condus cu 4-3, însă s-a văzut egalată din nou, la patru. În final, favorita numărul cinci a turneului de la Flushing Meadows s-a impus, scor 6-4, după o dublă greşeală a lui Babos în ultimul game.

În turul următor, sportiva de 24 de ani o va întâlni pe Carla Suarez Navaro din Spania. Pentru calificarea în optimi, Halep va încasa un cec în valoare de 235,000 de dolari şi 240 de puncte WTA.