SIMONA HALEP-VICTORIA AZARENKA 6-3, 4-6, 6-4. Halep, în SEMIFINALE la US OPEN 2015

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA ONLINE: Partida dintre Simona Halep şi Victoria Azerenka va putea fi urmărită miercuri, nu înainte de ora 19:30. Simona Halep şi-a depăşit deja cea mai bună performanţă la US Open, calificîndu-se în sferturi la turneul american. Meciul a fost întrerupt din cauza ploii la 6-3, 4-6, 1-2 şi 40-15 pe serviciul Simonei Halep. Partida s-a reluat după o oră.

09 sept. 2015, 19:19
SIMONA HALEP-VICTORIA AZARENKA 6-3, 4-6, 6-4. Halep, în SEMIFINALE la US OPEN 2015

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – VICTORIA AZARENKA ONLINE. Simona Halep va evolua pentru prima oară în carieră în faza sferturilor de la US Open. Românca de 23 de ani se va lupta pentru un loc în penultimul act cu Victoria Azarenka (cap de serie 20) şi organizatorii au stabilit deja ora la care va avea loc partida de miercuri: cele două se vor duela nu mai devreme de ora 19:30. Partida este programată în prima sesiune pe Arthur Ashe Stadium, urmând să fie al doilea meci al zilei, după Petre Kvitova – Flavia Pennetta, care începe la ora 18:00. 

Meciul SIMONA HALEP – VICTORIA AZARENKA poate fi văzut LIVE VIDEO AICI.

Meciul va fi al doilea de pe principala arenă de la Flushing Meadows, Arthur Ashe Stadium, după cel dintre Petra Kvitova (cap de serie 5) şi Flavia Pennetta (favorită 26). Învingătoarele din aceste două meciuri urmează să se întâlnească în semifinale.

„Nu sunt foarte rău, nu este foarte gravă problema, dar este o mică problemă. Am avut o durere la picior, la muşchiul stâng, iar după aceea am avut crampe la spate şi de-acolo s-a agravat şi la picior. Sper să mă recuperez, am o zi liberă şi sper să dau tot ce pot în următorul meci”, a declarat Halep.

Ea a precizat că nu este vorba de o accidentare, ci doar de o problemă „din cauza efortului de pe teren”.

Simona Halep a câştigat în mod dramatic meciul la simplu împotriva Sabinei Lisicki, în trei seturi, cu 6-7 (6), 7-5, 6-2, din optimile de finală ale US Open, dar a renunţat la cel de dublu mixt, alături de Horia Tecău, care urma să aibă loc în cursul serii, împotriva cuplului Martina Hingins/Leander Paes, în sferturile de finală ale probei.

„Antrenorul mi-a spus că trebuie să mă opresc. Am avut o discuţie şi amândoi am căzut de acord. Nu e frumos din partea mea, dar Horia a înţeles. Nu e frumos să te retragi nicicând”, a explicat ea.

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – VICTORIA AZARENKA ONLINE.  Halep şi Azarenka s-au întâlnit în două rânduri în circuitul de simplu, de fiecare dată câştig de cauză având fostul număr unu mondial: Victoria s-a impus de fiecare dată în două seturi scurte, 6-3, 6-1, în 2012, la Doha, şi 6-1, 6-1, în acelaşi an, la Linz.

De notat şi faptul că meciurile au avut loc înainte ca Simona să devină una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii. Cele mai bune performanţe ale Victoriei la New York au fost finalele disputate consecutiv în 2012 şi 2013, ambele pierdute în faţa Serenei Williams.

SIMONA HALEP – VICTORIA AZARENKA LIVE TEXT. Simona Halep şi Victoria Azarenka s-au întâlnit de două ori până acum, iar de fiecare dată sportiva din Belarus a avut câştig de cauză în două seturi scurte: fostul lider mondial s-a impus la Doha, scor 6-3, 6-1, şi la Linz, scor 6-1, 6-1, ambele dueluri directe având loc în acelaşi an, 2012, înainte ca Simona Halep să devină una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii. 

SIMONA HALEP – VICTORIA AZARENKA LIVE TEXT. Simona Halep şi-a depăşit deja cea mai bună performanţă din carieră la US Open, prin calificarea în sferturile de finală. Accederea în careul de ași al competiției i-ar asigura româncei un cec în valoare de 805.000 de dolari.

SIMONA HALEP – VICTORIA AZARENKA LIVE TEXT. Cele mai bune performanţe ale Victoriei Azarenka la US Open au fost finalele consecutive disputate în 2012 şi 2013, ambele pierdute în faţa Serenei Williams.

UPDATE

SIMONA HALEP VICTORIA AZARENKA. Simona Halep şi-a depăşit deja cea mai bună performanţă la US OPEN 2015, calificându-se în sferturile de finală. Românca se va lupta pentru un loc în semifinale cu Victoria Azarenka, jucătoare pe care nu a învins-o niciodată. Bielorusa a câștigat ambele întîlniri directe, însă cele două confruntări au avut loc în 2012.

SIMONA HALEP VICTORIA AZARENKA. Cine este adversara pe care o va întâlni Simona Halep? Victoria Azarenka este antrenată de Wim Fissette, care a lucrat anul trecut cu românca, a trecut de o depresie și lovește foarte puternic.

SIMONA HALEP VICTORIA AZARENKA. Victoria Azarenka are avantaj în duelurile directe cu Simona Halep. A câştigat ambele meciuri, disputate în 2012, la Doha şi la Linz, de fiecare dată în două seturi, dar lucrurile sunt complet diferite faţă de acum trei ani. „A crescut mult faţă de ultima oară când am jucat împotriva ei. Cu siguranţă, se numără printre favorite. A fost în Top 3 mult timp, a câştigat meciuri importante”, a declarat bielorusa înaintea meciului SIMONA HALEP VICTORIA AZARENKA.

SIMONA HALEP VICTORIA AZARENKA. „Cred că jocul său vorbeşte pentru ea. Este foarte solidă din spatele terenului, are aproape toate loviturile. Pentru o jucătoare care nu este foarte înaltă, are un serviciu destul de bun. Are foarte multe arme. Trebuie să mă concentrez asupra jocului meu, să fiu agresivă şi să încerc să controlez jocul”, a mai spus Victoria Azarenka înaintea meciului cu Simona Halep, care va fi LIVE VIDEO la EUROSPORT.

SIMONA HALEP VICTORIA AZARENKA. Partida SIMONA HALEP VICTORIA AZARENKA este programată în prima sesiune pe Arthur Ashe Stadium, urmând să fie al doilea meci al zilei, după Petra Kvitova – Flavia Pennetta, care începe la ora 18:00. Meciul SIMONA HALEP VICTORIA AZARENKA va începe în jurul orei 20:00 şi va fi LIVE VIDEO pe EUROSPORT.

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – SABINE LISICKI ONLINE. Simona Halep a câștigat fără probleme partida cu Shelby Rogers de la US Open, în două seturi, scor 6-2, 6-3. Sportiva noastră s-a calificat în optimile de finală, unde o va întâlni pe nemţoaica Sabine Lisicki, locul 24 mondial, pe care o conduce cu 3-1 în întâlnirile directe.

Simona Halep a câştigat setul al doilea, dar acuza mari probleme medicale. Meciul este întrerupt şi va fi reluat în 10 minute!

Simona Halep a pierdut primul set, la tie-break, 6-7, şi a cerut intervenţia medicului, acuzând dureri la coapsa stângă.

Meciul SIMONA HALEP – SABINE LISICKI 

Partida dintre Halep și Lisicki se va juca luni, 7 septembrie, nu înainte de ora 19:30. Dacă trece de Lisicki, jucătoarea noastră va juca în sferturi cu învingătoarea dintre Varvara Lepchenko (locul 46 WTA) şi Viktoria Azarenka (locul 20 WTA), în care bielorusa este favorită.

Halep a pierdut primul meci jucat în compania Sabinei, în 2011, la Stanford, dar de atunci a câștigat de fiecare dată în fața nemțoaicei, pe toate suprafețele. A fost 6-2, 3-6, 7-5 la Miami (2013), 5-7, 6-3, 6-2 la Madrid (2014) și 6-4, 6-0 la Wimbledon (2014).

Până în această fază a turneului, Simona le-a eliminat pe Marina Erakovic, Kateryna Bondarenko și Shelby Rogers. Lisicki le-a învins pe Aliaksandra Sasnovich, Camila Giorgi și Barbora Zahlavova-Strycova. Sabine Lisicki ocupă locul 24 în clasamentul WTA, iar cea mai bună clasare a carierei a avut-o în mai 2012, când a fost pe locul 12 mondial.

Lisicki are în palmares o finală de Grand Slam, la Wimbledon, pierdută, 1-6, 4-6, la Marion Bartoli, și patru titluri WTA, ultimul în septembrie 2014, la Hong Kong.

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – SABINE LISICKI ONLINE. Sabine Lisicki, 26 de ani, fostă numărul 12 mondial în 2012, şi Simona Halep, 23 de ani, s-au întâlnit de patru ori până în pezent, sportiva română câştigând ultimele trei întâlniri: 6-2, 3-6, 7-5, în turul întâi al turneului de la Miami din 2013, 5-7, 6-3, 6-2, în optimile turneului de la Madrid din 2014 şi 6-4, 6-0, în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, tot anul trecut. Lisicki s-a impus 2011, în turul I al truneului de la Stanford, cu 6-1, 6-2.

Lisicki deţine recordul de viteză la serviciu în tenisul feminin, cu peste 210 km/h. Finalista turneului de la Wimbledon din 2013 are patru trofee în palmares, la Hong Kong (2014), Birmingham (2011), Dallas (2011) şi Charleston (2009). La US Open, ea nu a trecut de optimi.

Simona Halep s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale US Open, ea egalându-şi cea mai bună performanţă din carieră la Grand Slam-ul american, înregistrată în 2013. Românca a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Shelby Rogers din SUA, locul 154 WTA, sportivă venită din calificări, după un meci de o oră şi şapte minute, disputat în turul al treilea al competiţiei.

SIMONA HALEP – KATERINA BONDARENKO LIVE VIDEO Eurosport. Înaintea partidei dintre Halep şi Bondarenko va avea loc, de la ora 18.00, întâlnirea dintre Victoria Azarenka (Belarus), favorită 20 şi locul 20 WTA, şi Yanina Wicmayer (Belgia), poziţia 92 în clasameentul mondial.

Simona Halep și Katerina Bondarenko, locul 104 WTA, vor juca nu mai devreme de ora 20:00, ora României, iar partida va fi live text pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Simona, care e cap de serie numărul 2 la New York, a trecut de runda inaugurală după ce adversara ei, Marina, Erakovic, din Noua Zeelandă, a abandonat la 6-2, 3-0 în favoarea jucătoarei noastre. Sportiva de 29 de ani din Ucraina a eliminat-o surprinzător pe Yulia Putintseva (78 WTA), după o victorie în două seturi, 6-0, 6-3, după 59 de minute.

SIMONA HALEP – KATERINA BONDARENKO LIVE VIDEO Eurosport. Cel mai bun rezultat din cariera lui Bondarenko este câştigarea turneului de la Birmingham, performanţă pe care a obţinut-o în 2008. Kateryna vine după competiţiile de la Stanford şi Cincinnati, acolo unde a jucat calificări, dar a fost eliminată încă din primul tur.

„Nu ştiu cu cine am de jucat în continuare pe tablou, nu mă tem de nimeni pentru că nu am de ce să mă tem, am avut două turnee foarte bune înainte, am încredere că pot să câştig şi meciurile grele, vom vedea, fiecare meci este greu şi fiecare meci e deschis, fiecare are şansa de a câştiga.”, a fost declaraţia încrezătoare a Simonei, înainte de meciul dintre Bondarenko şi Putintseva.

În ultimul meci de pe terenul 17, Monica Niculescu, locul 41 WTA, o va avea ca adversară, în turul doi, pe Flavia Pennetta (Italia), cap de de serie numărul 26 şi poziţia 26 în ierarhia mondială.

În primul tur al probei de dublu mixt, perechea Simona Halep/Horia Tecău va juca în ultimul meci de pe terenul 6, împotriva cuplului spaniol Arantxa Parra Santonja/David Marrero, în timp ce perechea Alexandra Dulgheru/Florin Mergea va evolua, de la ora 18.00, în prima întâlnire de pe terenul 14, împotriva cuplului australian Daria Gavrilova/John Peers.

În primul tur al probei de dublu feminin, perechea Andreea Mitu/Teliana Pereira (România/Brazilia) va juca, de la ora 18.00, în primul meci de pe terenul 9, împotriva cuplului Timea Babos/Kristina Mladenovic (Ungaria/Franţa), cap de seriei numărul 3.