EUROSPORT LIVE VIDEO WEST HAM – ASTRA ONLINE 2016: 0-1 Giurgiuvenii sunt în grupele Europa League

Astra a eliminat-o pe West Ham din cupele europene al doilea an consecutiv şi s-a calificat în grupele Ligii Europa.
Filip Stan
25 aug. 2016, 17:55
EUROSPORT LIVE VIDEO WEST HAM - ASTRA ONLINE 2016: 0-1 Giurgiuvenii sunt în grupele Europa League

 

WEST HAM – ASTRA ONLINE 2016: Echipe de start

West Ham: 1. Darren Randolph — 22. Sam Byram, 2. Winston Reid (căpitan), 21. Angelo Ogbonna, 32. Reece Burke — 4. Haavard Nordtveit — 17. Gokhan Tore, 14. Pedro Obiang, 8. Cheikhou Kouyaté, 30. Michail Antonio — 28. Jonathan Calleri. Antrenor: Slaven Bilic. 
Rezerve: 13. Adrian — 19. James Collins, 11. Enner Valencia, 35. Reece Oxford, 24. Ashley Fletcher, 52. Marcus Browne, 55. Grady Diangana.

Astra: 1. Silviu Lung jr — 22. Cristian Săpunaru, 4. Fabricio, 2. Geraldo Alves, 13. Junior Morais (căpitan) — 31. Alexandru Ioniță, 20. Florin Lovin, 8. Takayuki Seto, 80. Filipe Teixeira — 21. Daniel Niculae, 10. Denis Alibec. Antrenor: Marius Șumudică. 
Rezerve: 12. George Gavrilaș — 15. Cristian Oros, 6. Mădălin Răileanu, 11. Daniel Florea, 77. Alexandru Stan, 96. Silviu Balaure, 14. Romario Moise.

Arbitru: Manuel Graefe; arbitri asistenți: Mike Pickel, Holger Henschel; arbitru de rezervă: Harm Osmers (Germania) 
Delegat UEFA: Aristeidis Stavropoulos (Grecia), observator UEFA pentru arbitri: Darko Ceferin (Slovenia)

În tur scorul a fost egal, 1-1.

Tehnicianul formaţiei West Ham United, Slaven Bilici, s-a declarat nemulţumit de rezultatul de la Giurgiu şi a transmis că va alinia „cea mai puternică formaţie posibilă” în meciul de diseară. „Nu este ideal pentru noi scorul, ar fi fost mai bun un 1-0, dar având în vedere circumstanţele, terenul, echipa cu care am jucat, rezultatul este bun. A doua manşă este deschisă. Dacă nu îi învingem acasă, în retur, nu ar trebui să fim în Europa League”, a spus Bilici.

EUROSPORT LIVE VIDEO WEST HAM – ASTRA ONLINE 2016. Bilic va alinia cea mai bună echipă, însă lista fotbaliştilor accidentaţi este una lungă, iar Astra poate miza pe lipsa celor incomplet nerefăcuţi din ofensiva “ciocănarilor”. Campioana României a primit o veste bună, în perspectiva returului. Andy Carroll, turnul de control din ofensiva lui Bilic va lipsi de pe teren. Atacantul s-a accidentat şi este nevoit să petreacă pe tuşă următoarele săptămâni. Întrebat dacă Dimitri Payet şi Manuel Lanzini, care sunt incomplet refăcuţi, ar putea evolua joi, Bilic a răspuns: „E greu. Poate că unul din ei va fi pe bancă, dar mai probabil vor fi recuperaţi şi vor fi introduşi în cursul jocului de duminică (n.r. partida din Premier League cu Manchester City)”. Tot el a menţionat că Andre Ayew ar urma să lipsească până în decembrie, în schimb „Carroll, Cresswell, Payet, Lanzini vor reveni cu toţii foarte curând”.

În tur, pentru Astra a marcat Alibec (83), iar pentru West Ham a înscris Noble (45-penalty).„Nu am fost pe deplin mulţumiţi de evoluţia noastră în tur, dar cu toate acestea am obţinut un 1-1 în deplasare, iar dacă vrem să ne calificăm trebuie să o învingem pe Astra acasă. Trebuie să fim încrezători, iar eu mă aştept să câştigăm”, a spus tehnicianul la conferinţa de presă oficială dinaintea partidei.

Şumudică, revenit pe banca echipei la meciurile din Europa League, după ce UEFA i-a dat undă verde, trece prin momente dificile. A strâns doar patru puncte în campionat, a fost eliminat de Copenhaga din UCL, iar acum, după înfrângerea cu 5-1 de la Cluj, se vede în faţa unei echipe foarte puternice, chiar şi din punctul său de vedere. ”Va fi destul de greu, pentru că, din ce am aflat, nu vor să schimbe foarte mult față de ultimul joc din campionat, ceea ce înseamnă că vor juca cu echipa cea mai bună. Vor să se califice”.

Revenit după accidentarea suferită în meciul cu Albania de la Euro, Denis Alibec a intrat pe teren în minutul 58 şi a avut nevoie de 25 de minute pentru a egala. Atacantul de 25 de ani e anunţat de Marius Şumudică titular în returul de la Londra. Acesta ar fi primul meci al sezonului în care internaţionalul va face parte din primul 11 al campioanei. Șumudică vrea să forțeze marcarea unui gol la Londra. „Va mai dura până când Alibec revine la forma din sezonul trecut, el trebuie să ajungă acum la același nivel cu ceilalți jucători. La Londra va juca titular! Încerc să încep cu el și să văd cât poate să ducă. Noi marcăm meci de meci! Trebuie să marchez acolo, problema este însă în defensivă la noi, avem cea mai slabă apărare, a spus Şumudică.

EUROSPORT LIVE VIDEO WEST HAM – ASTRA ONLINE 2016

Echipele probabile:

West Ham United: Adrian – Byram, Reid, Collins, Antonio – Kouyate, Noble – Tore, Calleri, Valencia – Fletcher

Astra Giurgiu: Silviu Lung Jr. – Vangjeli, Geraldo, Fabricio, J. Morais, Lovin, Săpunaru – Al. Ioniţă II, Takayuki, Teixeira – Alibec

EUROSPORT LIVE VIDEO WEST HAM – ASTRA ONLINE 2016. Partida retur dintre West Ham United si Astra, din play-off-ul Ligii Europa, va fi condusă de o brigadă din Germania. Arbitru de centru a fost desemnat Manuel Grafe. Acesta va fi ajutat la cele două tuse de Mike Pickel si Holger Henschel.

Arbitru de rezerva va fi Harm Osmers. În tur, la Giurgiu, Astra și West Ham au remizat, scor 1-1.

EUROSPORT LIVE VIDEO WEST HAM – ASTRA ONLINE 2016. Slaven Bilic, antrenorul lui West Ham, a declarat că va alinia cea mai bună echipă posibilă în disputa cu Astra. „Am avut meci duminică, aşa că vom aştepta şi vom vedea cine voi juca joi. Vom alinia cea mai puternică formaţie posibilă, fiindcă pentru noi e un meci foarte important şi vrem să ne calificăm. Sîntem la un singur meci de faza grupelor şi nu ne gîndim la partida cu Manchester City şi la menajarea unor jucători. Va trebui însă să vedem cine va fi apt de joc. 

Nu am fost pe deplin mulţumiţi de evoluţia noastră în tur, dar cu toate acestea am obţinut un 1-1 în deplasare, iar dacă vrem să ne calificăm trebuie să o învingem pe Astra acasă. Trebuie să fim încrezători, iar eu mă aştept să cîştigăm”, a spus tehnicianul.

WEST HAM UNITED ASTRA LIVE VIDEO ONLINE EUROSPORT. WEST HAM UNITED – ASTRA se joacă pentru al doilea an consecutiv în UEFA Europa League. Anul trecut, dubla manșă a avut loc în turul trei preliminar și mai departe s-a calificat ASTRA, cu scorul general de 4-3 (2-2 la Londra și 2-1 la Giurgiu) în faţa lui WEST HAM UNITED.

WEST HAM UNITED ASTRA LIVE VIDEO ONLINE EUROSPORT. WEST HAM UNITED – ASTRA, meci care va fi LIVE VIDEO la EUROSPORT 1 şi ONLINE peRomaniaTV.net, se va juca la Londra, pe Stadionul Olimpic, cu casa închisă. La acest meci vor asista 57.000 de oameni, oficialii clubului londonez anunțând că s-au vândut toate biletele.

WEST HAM UNITED ASTRA LIVE VIDEO ONLINE EUROSPORT. „Vom alinia cea mai puternică formație posibilă, fiindcă pentru noi e un meci foarte important și vrem să ne calificăm. Suntem la un singur meci de faza grupelor și nu ne gândim la partida cu Manchester City și la menajarea unor jucători. Va trebui însă să vedem cine va fi apt de joc. Nu am fost pe deplin mulțumiți de evoluția noastră în tur, dar cu toate acestea am obținut un 1-1 în deplasare, iar dacă vrem să ne calificăm trebuie să o învingem pe Astra acasă. Trebuie să fim încrezători, iar eu mă aștept să câștigăm”, a spus Slaven Bilic, antrenorul lui West Ham United.

WEST HAM UNITED ASTRA LIVE VIDEO ONLINE EUROSPORT. Marius Şumudică, antrenorul celor de la Astra, va opta pentru o formulă de echipă ofensivă în meciul cu West Ham United. „Vom juca să marcăm, în faţa unei echipe care sunt sigur că va avea acelaşi obiectiv, să dea gol”, a declarat Şumudică înainte de WEST HAM UNITED – ASTRA, meci care va fi LIVE VIDEO la EUROSPORT 1 şi ONLINE pe RomaniaTV.net.

WEST HAM UNITED ASTRA LIVE VIDEO ONLINE EUROSPORTEchipe probabile la meciul WEST HAM UNITED ASTRA

WEST  HAM UNITED: Adrian – Byram, Reid, Collins – Antonio, Kouyate, Noble, Tore, Fletcher – Calleri, E. Valencia. Antrenor: Slaven Bilic.

ASTRA: Lung – Vangjeli, Geraldo, Fabricio, Junior Morais – Lovin, Săpunaru – Al. Ioniță, Seto, Teixeira – D. Niculae. Antrenor: Marius Șumudică.

WEST HAM UNITED ASTRA LIVE VIDEO ONLINE EUROSPORT. Meciul WEST HAM UNITED – ASTRA, din manşa a doua a play-off-ului UEFA Europa League, se joacă, joi, de la ora 21:45, pe Stadionul Olimpic din Londra, LIVE VIDEO la EUROSPORT 1 şi ONLINE pe RomaniaTV.net.

 

WEST HAM-ASTRA GIURGIU 2-2

Click aici pentru a vedea rezumatul video

West Ham a deschis scorul în minutul 23, când Valencia a primit o centrare perfectă de la Payet. „Ciocănarii” au majorat diferența prin Zarate, cu un şut de la 30 de metri. În min. 59, Collins a fost eliminat. Cu 20 de minute înainte de final, Boldrin a readus speranțele cu un șut superb de la 22 de metri. În minutul 82, Takayuki a trimis o centrare în spatele liniei defensive a englezilor, Ogbona a sărit la cap și l-a indus în eroare pe portarul Adrian, mingea ducîndu-se în poartă.

WEST HAM – ASTRA 2-2, cum a fost anul trecut

Au marcat: Valencia 23, Zarate 51 / Boldrin 71, Ogbonna 82a

West Ham: Adrian – O’Brien (Burke 35′), Collins, Ogbonna, Cresswell – Kouyate, Oxford, Noble – Zarate (Jarvis 77′), Payet, E. Valencia (Maiga 37′).

Astra: S. Lung Jr. – Queiros, Geraldo, Găman, J. Morais – Takayuki, Boldrin (Dandea 86′) – G. Enache, Teixeira, De Amorim (Florea 77′) – Budescu (Lovin 90′).

Spynews
Colegii lui Flavius, fotbalistul de 19 ani găsit mort în râul Olt, un ultim omagiu, la liceu. Tatăl lui s-a întors din Germania pentru balul de absolvire, dar se pregătește de înmormântare / FOTO
Bzi.ro
Daliana Răducan și-a ales rochia pentru altar! Răzvan Simion a rămas mut de uimire
Fanatik.ro
Ferma din România care e decupată din filmele SF. E ireal ce se întâmplă aici
Capital.ro
Sumele AU INTRAT ÎN CONTURI. Vestea cea mare a fost confirmată oficial
Playtech.ro
Apare o nouă televiziune în România. Propune un concept diferit, nu mai ai nevoie de cablu
DailyBusiness
S-au stabilit datele alegerilor prezidențiale și parlamentare! Marcel Ciolacu face anunțul
Adevarul
Val suspect de pensionări la Interne. Angajații tineri părăsesc sistemul invocând depresia
Spynews
Star Matinal. Caius Covrig, declarații exclusive despre iubită. Milionarul este un bărbat împlinit: „Nu cere nimic și merită totul” / VIDEO
Spynews
Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au dăruit scrisori înainte de nuntă. Ziua cea mare a fost cu totul și cu totul specială pentru ei: „Povestea noastră...” / VIDEO
Evz.ro
Pescobar, o nouă achiziție de lux. A investit o sumă colosală
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
wowbiz.ro
Ultima postare pe care a mai apucat să o facă Patrizia înainte să fie luată de viitura din Italia. Ți se face pielea de găină
Cancan.ro
BREAKING | A murit legenda lăutarilor din România!
Playsport.ro
ȘOC pentru Corina Caragea! „Poftim?! Am crezut că nu văd și nu aud bine”. Ce i-a făcut bărbatul celebru de lângă ea la finala Champions League
kanald.ro
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni! Ultimele detalii despre starea lui de sănătate
Capital.ro
Sprijin de la stat până la 31 DECEMBRIE 2024. Decizie finală la Guvern: Sigur VOM DUBLA sumele
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
stirilekanald.ro
Flavius, filmat cum se îneacă! Imagini uluitoare cu ultimele clipe de viață ale băiatului de 19 ani
substantial.ro
Rusia salută dorința Turciei de a se alătura BRICS, subiect pe agenda următorului summit
MediaFlux
GRATUIT pentru cei care STAU la BLOC. Ce TREBUIE să FACĂ
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'