EUROVISION 2014: Ce ţinută sexy va avea Paula Seling FOTO

EUROVISION 2014: Paula Seling şi Ovi reprezintă România la Eurovision şi vor concura cu numărul 15, în cea de-a doua semifinală, pe 8 mai. 

04 mai 2014, 13:35
EUROVISION 2014: Ce ţinută sexy va avea Paula Seling FOTO

EUROVISION 2014: Paula Seling şi Ovi au dârdâit de frig, aseară, la cea de-a doua repetiţie pe scena de la B&W Hallerne, Copenhaga. Reprezentanţii României la Eurovision au urcat pe scenă în costumele pe care le vor purta în consurs şi au repetat o jumătate de oră.

„Se vede clar că e mai bine, dar mai e de lucru până la ceea ce ne dorim. Este evidentă îmbunătăţirea faţă de prima repetiţie, dar spectacolul de pe scenă mai are puţin până la forma lui finală”, spune Liana Stanciu, şefa delegaţiei române la Eurovision 2014.

La rândul ei, Paula s-a arătat încrezătoare în profesionalismul organizatorilor: „Cea de-a doua repetiţie este confirmarea faptului că adevărul stă în detalii. Ne apropiem foarte mult de ceea ce ar trebui să fie show-ul nostru din Copenhaga şi trebuie să mulţumim echipei daneze pentru asta. Sunt fericită şi aştept să văd rezultatul final. Trebuie să fie miraculos!”, scrie SpyNews.

EUROVISION 2014: „Cel mai impresionant element al prezentării românilor pe scenă este claviatura circulară unică la care Ovi o să cânte în timpul spectacolului. Paula Seling şi Ovi sunt cunoscuţi pentru modul inovator în care folosesc pianele în interpretările lor”, scrie eurovision.tv. De asemenea, grafica din timpul spectacolului este foarte colorată, în special către partea de final, care prezintă mulţimi de fluturi care se mişcă pe ritmul muzicii.

De asemenea, imaginea Paulei Seling este proiectată pe ecran, pentru a dispărea brusc, ilustrând astfel titlul cântecului, Miracle.

Eurovision.tv aminteşte faptul că Paula Seling şi Ovi s-au clasat pe locul al treilea cu Playing with Fire, la Eurovision 2010. La intrarea pe B&W Hallerne, unde au loc repetiţiile şi concursul, Paula Seling a exclamat:”E minunat să te întorci!”.

Înainte de probele de sunet, cei doi au putut fi auziţi cântând în cabinele de probă. Cei doi români, care au urcat pe scenă cu vestimentaţia promoţională Miracle, vor avea şi patru backing vocals în show-ul Eurovision, artişti străini cu care s-au întâlnit când au ajuns la Copenhaga. Marea finală a competiţiei are loc pe 10 mai.

EUROVISION 2014. Paula și Ovi le-au mărturisit românilor că, înainte de a urca pe scena de la Copenhaga, își vor încălzi vocile foarte bine, informează Kiss FM. „După ce ne încălzim vocile, eu, cel puțin, tac” a spus Paula.

Citeşte şi EUROVISION 2014. Nici Ovi nu pariază pe România la concursul de la Copenhaga. Vezi motivul

„Să ne fiți alături pe 8 și pe 10 mai! Avem nevoie de voi, avem nevoie de rugăciuni. Să dea Dumnezeu ca România să se claseze pe un loc foarte, foarte bun, iar asta depinde foarte mult de voi, depinde de felul în care ne susțineți” a declarat cântâreața.

„Nu uitați că orice succes de-al nostru este succesul tuturor” a completat și Ovi.

Citeşte şi EUROVISION 2014. Paula Seling şi Ovi au lansat videoclipul piesei Miracle VIDEO

EUROVISION 2014. Paula Seling a mărturisit că acum are mai multe emoții decât la precedenta participare la Eurovision. „Mi se pare că responsabilitatea e mai mare și, pentru mine, e normal să fie așa, să fii comparat cu tine în trecut”, a afirmat artista.

Citeşte şi EUROVISION 2014: Guvernul dă bani pentru participarea României

„Noi simțim că experiența precedentă ne ajută. Eu sunt foarte gata de luptă și de abia aștept să mă urc pe scenă” a declarat Ovi.