EUROVISION 2014: Cezar Ouatu: Paula şi Ovi au avut o piesă dinamică şi s-au prezentat onorabil

Cântăreţul Cezar Ouatu apreciază că reprezentanţii României la concursul Eurovision de la Copenhaga, Paula Seling şi Ovi, "au avut o prezenţă mai mult decât onorabilă".

11 mai 2014, 09:13
EUROVISION 2014: Cezar Ouatu: Paula şi Ovi au avut o piesă dinamică şi s-au prezentat onorabil

Au avut o prezenţă foarte bună, au cântat foarte bine şi în finală, dar aici nu mai ştiu să comentez de ce locul 12 şi nu locul 1 sau 2. A fost totuşi o concurenţă destul de mare, cu toate că, pentru mine, a fost previzibil succesul Austriei. (…) Paula şi Ovi au avut o piesă dinamică şi s-au prezentat onorabil. Pentru ei acum poate că a existat acea presiune psihologică mai mare decât la alţi participanţi la Eurovision tocmai pentru că ei au venit de pe un loc trei şi, normal, există responsabilitatea poate puţin mai mare decât la alţi artişti, dar eu nu cred că trebuie să fie dezamăgiţi, din contră„, a declarat Cezar Ouatu, potrivit Agerpres.

El a spus că se aştepta ca Austria să câştige concursul şi că în afara „imaginii create în jurul femeii cu barbă” piesa a fost foarte bună şi „a transmis foarte mult”.

Eu am prevăzut în pronosticurile mele câştigătoarea de aseară. Eu am spus din start că Austria va câştiga. Piesa a transmis foarte mult, în afară de melodia foarte bună, toată această imagine creată în jurul femeii cu barbă şi totuşi mă consider, într-un fel, un fel de predecesor al acestor personaje un pic ambigue, androgine oarecum – eu în rochie de femeie pe un corp de bărbat, acum această prezenţă un pic femeie-bărbat. (…) Nu a mai fost ca anul trecut, când am fost destul de criticat cu rochie-nerochie, totuşi aici a învins muzica şi nu a fost nimic de spus despre această imagine care, discutată sau nu, chiar poate a creat o modă, un trend„, a mai spus artistul.

El a afirmat că i-a transmis telefonic Conchitei Wurst felicitări pentru concursul câştigat.

Cezar Ouatu a reprezentat România în 2013 la concursul Eurovision de la Malmo, Suedia, unde s-a clasat pe locul al 13-lea cu piesa „It’s my life”.

CITEŞTE ŞI: Paula Seling, prima reacţie pe FACEBOOK după finală