EUROVISION 2014. Mihai Trăistariu face declaraţii explozive despre jocurile MURDARE din culise

EUROVISION 2014. Mihai Trăistariu face declaraţii explozive care aruncă în aer juriul de la concursul de selecţie pentru Eurovision. "Se fac aranjamente mari cu juriul şi totul se decide în funcţie de telefoanele pe care le primeşti", a dezvăluit cântăreţul, povestind despre jocurile murdare din culisele concursului. Doi ani la rând, Trăistariu a făcut parte din juriul concursului şi recunoaşte că şi lui i s-a propus să favorizeze pe cineva anume.

22 feb. 2014, 07:35
EUROVISION 2014. Mihai Trăistariu face declaraţii explozive despre jocurile MURDARE din culise

EUROVISION 2014. Revoltat că nume mari au fost eliminate din cursa pentru marea finală a selecţiei naţionale Eurovision, Mihai Trăistariu a făcut declaraţii care pot arunca în aer competiţia.

Mi se pare dubios că au picat nume mari din muzica românească… Mă refer la alţi aşa zişi artişti, care n-au ce căuta la Eurovision… Eu ştiu foarte bine cum se face jurizarea. Membri juriului se mănâncă între ei, pentru că fiecare are câţiva favoriţi sau obligaţii şi trebuie să-şi apere interesul„, a declarat Mihai Trăistariu, potrivit spynews.ro.

CITEŞTE ŞI Scandal la EUROVISION. Un artist CONTESTĂ decizia juriului şi acuză existenţa unor PILE în TVR

Mihai a făcut parte din juriul care a ales piesele finale pentru Eurovision doi ani la rând şi cunoaşte foarte bine mecanismul după care se stabilesc finaliştii. Din păcate, spune el, deciziile nu sunt întotdeauna cele corecte. Pus în situaţia de a favoriza un artist sau altul, de fiecare dată, cântăreţul nu doar că a refuzat, dar a avertizat că va face publice aceste manevre care nu-şi au locul într-un astfel de concurs.

Şi eu am primit telefoane când eram în juriu, şi nu o dată. Dar eu am refuzat să ajut sau să defavorizez pe cineva. Am fost corect şi am votat în funcţie de alte criterii. Din păcate, aşa se procedează. Nu pot spune că artiştii rămaşi în concurs nu sunt buni, sau nepregătiţi. Spun doar că, cei care au fost eliminaţi, au fost eliminaţi pe nedrept„, a mai comentat Trăistariu.

FINALA EUROVISION 2014. Pe 1 martie, într-un spectacol televizat, cu public, desfăşurat la Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu” din Braşov, va avea loc finala selecţiei naţionale pentru Eurovision 2014.

Ascultă mai jos piesele calificate în finală şi votează-ţi favorita:

EUROVISION 2014. Ştefan Stan feat. Teddy K – Breathe (Eduard Cârcotă / Teddy K)

EUROVISION 2014. Naomy – Dacă tu iubeşti (Jimi Laco/Rareş Borcea)

EUROVISION 2014. Bere Gratis – Despre mine şi ea (Marius Bob, Mihail Georgescu)

 

EUROVISION 2014. Silvia Dumitrescu – Fiorul Iubirii (Virgil Popescu)

EUROVISION 2014. Marcel Crăciunescu – Hardjock (Marcel Crăciunescu)

 

EUROVISION 2014. Anca Florescu – Hearts Collide (Gabriel Băruţă / Alexandra Ivan)

EUROVISION 2014. Vizi Imre – Kind of Girl (Vizi Imre)

EUROVISION 2014. Renee Santana & Mike Diamondz (Mihai Alexandru / Alexandra Niculae, Mihai Alexandru)

 

EUROVISION 2014. Paula Seling & OVI – Miracle (Ovidiu Cernăuţeanu, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg, Frida Amundsen)

EUROVISION 2014. Mirela Vaida Boureanu – One More Time (Bogdan Taşcău, Cristian Dumitraşcu, Alin Ţigănuş, Alexandra Ivan)

EUROVISION 2014. The dAdA – Unpredictable (Mihai Ungureanu, Septimiu Urzică, Theodor Nicolae, Marian Bobiceag)

EUROVISION 2014. The Zuralia Orchestra – You Know (Aurel Mirea)