Eurovision 2014: Paula Seling şi Ovi urcă sâmbătă pe aceeaşi scenă cu concurenţii Moldovei şi Marii Britanii

Paula Seling şi Ovi participă sâmbătă, la Amsterdam, la Eurovision in Concert, eveniment ce reuneşte delegaţiile a 25 de ţări participante la concursul cântecului european ce va avea loc în mai, la Copenhaga, informează site-ul oficial al acestei manifestări.

03 apr. 2014, 15:17
Eurovision 2014: Paula Seling şi Ovi urcă sâmbătă pe aceeaşi scenă cu concurenţii Moldovei şi Marii Britanii

Eurovision in Concert se va desfăşura în Melkweg, unul dintre cele mai populare spaţii de divertisment din Amsterdam. De altfel, Eurovision in Concert Amsterdam este cea mai amplă manifestare ce are loc înaintea seriei de trei zile dedicate Eurovisionului la Copenhaga – 6 şi 8 mai (semifinalele) şi 10 mai (marea finală), scrie Agerpres.

Paula Seling şi Ovi vor reprezenta România la Eurovision 2014 cu piesa „Miracle”. Cei doi se vor întâlni la Amsterdam cu artiştii ce reprezintă 24 de ţări concurente în această competiţie. Printre aceştia se numără Basim (Danemarca), Twin-Twin (Franţa), Cristina Scarlat (Republica Moldova), Mariya Yaremchuk (Ucraina) şi Molly (Marea Britanie).

Cei doi vor concura pe 8 mai, la Copenhaga, cu numărul 15, în cea de-a doua semifinală a competiţiei. Muzicienii români nu sunt la prima lor participare la Eurovision. În 2010 ei s-au clasat pe locul al treilea, cu piesa ‘Playing with Fire’.