EUROVISION 2014. Transexualul Naomi: „Poate data viitoare…”

EUROVISION 2014: Transsexualul Naomi regretă că TVR nu l-a trimis pe el la competiţia internaţională, pe care avea şanse să o câştige, având în vedere rezultatul. Eurovision 2014 a fost câştigat sâmbătă de Conchita Wurst, cu piesa ”Rise Like A Phoenix”, cu 290 de puncte, în timp ce România a luat locul 12, cu 72 de puncte.

12 mai 2014, 06:11
EUROVISION 2014. Transexualul Naomi: „Poate data viitoare…”

EUROVISION 2014: Naomi a plâns atunci când a văzut rezultatul. „Poate data viitoare TVR va lăsa prejudecăţile şi îmi vor acorda şansa asta şi mie… Nu e uşor pentru mine în seara asta, mai ales că o cunosc pe Conchita din Viena, de acum doi ani de zile. Pe atunci, amândouă visam să ajungem mari… Râdeam amândouă, astăzi, ea a învins, eu plâng! Oamenii nu înţeleg încă, cei mai mulţi telespectatori de la Eurovision sunt homosexuali. TVR trebuia doar să încerce să creadă în mine. Indiferent ce fel de piesă aveam, câştigam, sâmbătă seara aş fi adus trofeul în România”, a declarat Naomi, pentru Click! imediat după finala Eurovision din Danemarca, scrie click.ro.

 REZULTATE FINALA EUROVISION 2014  Conchita Wurst este câştigătoarea Eurovision 2014, obţinând marele trofeu în finala organizată la Copenhaga, în Danemarca, în data de 10 mai 2014.  Finala Eurovision 2014 a fost câştigată de Conchita Wurst, din Austria. Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision 2014, s-au situat pe locul al 12-lea în finala care a avut loc sâmbătă seară, la B&W Hallerna din Copenhaga, în timp ce Conchita Wurst din Austria a câştigat competiţia.