EUROVISION 2015: Patriarhul Rusiei, Kirill, speră într-un INSUCCES al ţării sale. Este dezgustat de concurs

EUROVISION 2015: Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse Kirill speră la o înfrângere a melodiei care reprezintă țara sa la concursul Eurovision, pentru a evita o invazie a "cântărețelor cu bărbă" în Rusia, anul viitor, relatează AFP.

22 mai 2015, 06:07
EUROVISION 2015: Patriarhul Rusiei, Kirill, speră într-un INSUCCES al ţării sale. Este dezgustat de concurs

EUROVISION 2015: Declarația survine în contextul în care reprezentanta Rusiei la Eurovision din acest an, Polina Gagarina, este citată în mod constant printre favoriții la finala din această sâmbătă de la Viena, potrivit Agerpres.

Dacă Rusia va câștiga la ediția din acest an a Eurovision, următoarea ediție s-ar desfășura la Moscova, potrivit regulilor concursului. O perspectivă de neimaginat pentru Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii – comentează AFP – în opinia căruia celebrul concurs aduce cu el „cântărețe cu barbă” și valori „împotriva naturii pentru cultura noastră”.

Citeşte şi EUROVISION 2015. Conchita Wurst şi-a schimbat look-ul. Cum arată gazda Eurovision de anul acesta FOTO

„Trebuie să organizăm propriile noastre concursuri care să ne promoveze cultura, pentru a o arăta lumii întregi”, a declarat Kirill, citat de RIA Novosti.

La ediția precedentă a Eurovision, în 2014, succesul Conchitei Wurst, cântărețul travestit austriac, a fost denunțat de numeroși politicieni ruși, în timp ce Biserica Ortodoxă a declarat că această victorie „legitimează păcatul”.

Citeşte şi Iuliana Marciuc, JEFUITĂ la Eurovision. A rămas în Viena fără niciun act