EUROVISION 2015: Totul despre finala EUROVISION ROMANIA

EUROVISION 2015. Anul acesta, concursul Eurovision are loc la Viena, pe 23 mai. Până atunci, însă, trebuie să alegem melodia care va reprezenta România.

11 feb. 2015, 13:17
EUROVISION 2015: Totul despre finala EUROVISION ROMANIA

EUROVISION 2015: Joi vom afla cele 12 melodii care vor intra în finala naţională, programată pe 8 martie, la Craiova. Un spectacol-concurs, transmis în direct de Televiziunea Română.

CALENDAR EUROVISION 2015

– 12 februarie: rezultatele selecţiei naţionale

– 8 martie: finala Eurovision România

EUROVISION 2015. Începând din această duminică (15 februarie), în fiecare săptămână, telespectatorii vor putea afla multe lucruri despre concurenţi, dar şi secrete din culisele evenimentului de amploare.

Atenţie, se apropie marele show! Totul despre Eurovision 2015 se va întâmpla doar la TVR. Astfel, în această duminică, telespectatorii fideli se vor putea întâlni cu cu cei 12 concurenţi aiSelecţiei Naţionale. În plus, cei interesaţi de marele eveniment vor putea afla multe amănunte picante din culisele spectacolului.

Totul despre Eurovision România 2015, doar la TVR

Începând cu data de 15 februarie, până în data de 8 martie, când va avea loc Finala Naţională a concursului Eurovision România 2015, TVR 1 difuzează, în fiecare duminică seară, emisiuni dedicate evenimentului muzical anual al Europei. Cele trei ediţii Eurovision România 2015 se constituie, aşadar, ca un preambul la Selecţia Naţională şi sunt prezentate de Liana Stanciu, alături de Ioana Voicu şi Florina Ghenescu (Miss G).

Eurovision România 2015, scurt istoric

În prima ediţie, telespectatorii vor putea urmări un istoric al concursului Eurovision în România şi al participărilor reprezentanţilor noştri la Eurovision, cu imagini din arhiva TVR. De asemenea, vor exista imagini din alte ediţii ale concursului, cu cele mai bune momente din spectacolele de deschidere ale fazelor internaţionale din anii anteriori. În plus, veţi putea afla ce cred românii despre Eurovision România 2015 şi veţi cunoaşte calificaţii în selecţia naţională din acest an.

Eurovision România 2015: Din culisele show-ului

Tot în prima ediţie a “Eurovision România 2015” se vor difuza imagini de la conferinţa de presă organizată de TVR, la finalul etapei de preselecţie şi se vor afla detalii despre modul de jurizare. Jurnaliştii prezenţi în studiovor satisface curiozităţile publicului, punând întrebări concurenţilor şi organizatorilor, iar telespectatorii pot participa şi la un concurs de fidelitate. Vor apărea în prim-plan artiştii străini, prezenţi pe scena Eurovision România şi vor fi dezvăluite curiozităţi din culisele fazei internaţionale a competiţiei.

Finala Eurovision România 2015 va avea loc la Craiova

Vedete autohtone, dar şi mulţi compozitori străini speră să reprezinte România la concursul de la Viena, din luna mai. Melodia câştigătoare va fi aleasă în data 8 martie, într-un spectacol televizat, cu public, desfăşurat la Sala Polivalentă din Craiova.

Eurovision România 2015 se apropie cu paşi repezi!

Concursul cântecului european se va desfăşura în 2015, la Viena, în Austria, în 19, 21 şi 23 mai. România va participa în prima semifinală a concursului, cea din 19 mai, alături deGrecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.