EUROVISION 2016. Mihai Trăistariu: „Am în minte un show fabulos, care costă foarte mult”

Mihai Trăistariu a declarat, pentru News.ro, vineri, după repetiţiile de dinaintea semifinalei Eurovision România 2016, că vrea să câştige concursul selecţiei naţionale ”pe bune” şi că are în minte un show ”fabulos” pentru competiţia muzicală de la Stockholm.

04 mart. 2016, 19:28
EUROVISION 2016. Mihai Trăistariu: „Am în minte un show fabulos, care costă foarte mult”

Eu am venit la Eurovision ca să câştig pentru România locul întâi. Ştiu că se poate. Am în minte un show fabulos, care costă foarte mult, nu pot să dau detalii acum, că se poate fura. Va trebui, dacă sunt ales, să vorbesc cu televiziunea, să facem rost de aceşti bani, să facem un show care poate câştiga. Am nevoie, pe lângă voce, de un show cu care să luăm ochii cu totul„, a spus el, adăugând că, în 2006, i s-a reproşat că nu a luat locul I pentru că „Tornero” nu a avut show.

Artistul a precizat că show-ul de la Stockholm ar fi complet diferit faţă de cel din selecţia naţională, urmând să păstreze doar „partea de lumini”.

Mihai Trăistariu a mai spus că are emoţii privind televotingul, pentru că nu ştie ce gândesc oamenii de acasă, care vor vota.

Românul stă acasă şi votează ce îi place. El nu îşi dă seama dacă o piesă e mai bună decât alta. Lui îi place o fată că-i frumoasă, poate să îi placă ăla pentru că are o voce bună sau poate să îi placă un show fantastic sau nebunia unui artist, trilurile lui. Şi, atunci, nu îmi dau seama ce o să voteze cea mai mare masă de oameni. Deci e riscant. Chiar dacă eu am mai fost pe scena Eurovision cu «Tornero» şi am adus punctajul maxim, deocamdată, poate unii vor gândi şi asta, nu ştiu. Şi dorinţa mea de a câştiga ar trebui să influenţeze„, a spus el.

CITEŞTE ŞI EUROVISION 2016 LIVE: Cine se califică în finala Eurovision Romania 2016