EUROVISION 2017. Finala Eurovision România, urmărită pe un ecran gigant în Capitală. Flashmob la Universitate

EUROVISION 2017. Finala selecţiei naţionale Eurovision 2017 va putea fi urmărită duminică, de la ora 20.30, în direct la TVR 1, TVR International, TVR Moldova şi online, pe TVR plus, dar şi pe un ecran imens amplasat în Piaţa Universităţii. Înainte de finală, Monica Anghel, Marcel Pavel, Luminiţa Anghel, Adrian Enache, TrupaSuperchill, Oana Velea, Eduard Stoica şi Bianca Lixandru au reamintit trecătorilor câteva dintre melodiile câştigătoare ale Eurovision, dar şi alte piese care au scris istorie de-a lungul timpului, într-un flashmob organizat la Universitate. 

05 mart. 2017, 14:59

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2017. Înaintea finalei, vedetele care au participat de-a lungul anilor la competiţia internaţională au cântat în centrul Bucureştiului câteva dintre melodiile cu care au reprezentat România în concurs.

„Ne-am gândit că avem un parteneriat cu Primăria Capitalei şi putem să profităm de Târgul de Mărţişor de la Universitate, unde să aducem artiştii noştri să cânte alături de bucureşteni, chiar în locul în care în această seară, de la 20.30, se va transmite în direct, concomitent cu TVR1 şi TVR HD, finala selecţiei naţionale a Eurovision. M-am bucurat foarte mult că a fost o minunată zi de primăvară, cu soare şi că cineva din public mi-a spus că i-am făcut cel mai frumos cadou. Asta a fost tot ce ne-am dorit: atmosferă, muzică, emoţie, iar TVR a venit alături de publicul său”, a spus Iuliana Marciuc, producătorul general al Selecţiei Naţionale, conform news.ro. 

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2017. În finala Selecției Naționale din 5 martie, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena de la Kiev, dintre piesele rămase în concurs, prin televot.

Votul va putea fi exprimat trimițând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,…06), prin SMS, la numărul 1264 (tarif: 0.4 euro + TVA), număr valabil în rețelele Digi Mobil, Orange, Telekom și Vodafone, ori sunând la același număr de telefon — 1264 și tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03… 10, cu același tarif (0.4 euro + TVA / apel), valabil în rețelele Orange, Telekom și Vodafone. Liniile telefonice se vor deschide la semnalul ‘START VOT!’ și se vor închide după 60 de minute, la semnalul ‘STOP VOT!’.

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2017. Anul acesta, votul publicului poate valora o mașină. În cadrul Finalei, telespectatorii vor putea participa la campania ‘Eurovision te premiază!’, la care Marele Premiu este un automobil.

Melodiile şi show-urile celor zece finalişti ai Selecţiei Naţionale vor fi prezentate în direct, în ordinea extrasă la TVR, de Ana Maria Mirică, Ilinca feat. Alex Florea, Eduard Santha, Xandra, MIHAI, Maxim, Tavi Colen & Emma, Instinct, Ramona Nerra şi Cristina Vasiu. 

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2017. Cei 10 finalişti ai Selecţiei Naţionale Eurovision vor intra în concurs, duminică, în următoarea ordine:

1 – Ana Maria Mirică

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2017. 

2 – Ilinca feat. Alex Florea

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2017. 

3 – Eduard Santha

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2017. 

4 – Xandra

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2017. 

5 – MIHAI

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2017. 

6 – Maxim

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2017. 

7 – Tavi Colen & Emma

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2017. 

8 – Instinct

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2017. 

9 – Ramona Nerra

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2017. 

10 – Cristina Vasiu