Eurovision 2017. Mihai Trăistariu i-a trimis lui Puya un mesaj în care îi cere să-l susţină. Puya: „Pisoi potoleşte-te, sunt însurat”

Eurovision este competiţia pe care Mihai Trăistariu vrea să o câştige cu orice preţ, dar până acolo mai este cale lungă. Ca să se asigure că fanii sunt cu ochii pe el, artistul le-a reamintit printr-un mesaj pe telefonul mobil că a intrat în semifonala din 5 martie şi că are nevoie de sprijinul lor pentru a strânge cât mai multe voturi. Mesajele nu l-a ocolit nici pe raperrul Puya, care i-a transmis un mesaj public artistului participant la Eurovision.

23 feb. 2017, 10:19

Mihai Trăistariu este unul dintre veteranii Eurovision, scrie click.ro. Artistul urmăreşte să ajungă în finala de la Kiev şi a început să scoată la înaintare toate armele. Nu mai pozează în chiloţi sau la bustul gol, ci a început să trimită mesaje tuturor prietenilor din agenda telefonică în care le reaminteşte data la care poate fi din nou văzut şi votat.

Citeşte şi Prestaţia unuia dintre concurenţii preselecţiei Eurovision România 2017, ironizată de ziarul El Pais

„Salutare! Mihai Trăistariu sunt! Pe 5 martie concurez la Eurovsion şi am nevoie de ajutorul tău ca să căştig! Concursul va fi seara, pe Tvr 1!”, aşa sunt sms-ul pe care artistul l-a trimis sâmbătă dimineaţă celor pe care îi are în agenda telefonului.

Puya i-a scris un mesaj public lui Trăistariu, pe Facebook, în care raperrul îl cam face cu ou şi cu oţet, în stilul caracteristic unui băiat de cartier. Oricum, melodia a ajuns şi la fanii lui Puya, lucru intenţionat de Mihai Trăsitariu, dar pentru puţin timp, întrucât youtube a desfinţat pagina respectivă.  

„mihai traistariu imi trimite mail-uri…sincer nu stiu cum sa o interpretez pt ca mie imi plac fetele…uite ce-mi scrie

Citeşte şi Eurovision 2017. Se anunţă cei 15 semifinalişti Eurovision România

” Hei … n-am mai vorbit de mult timp !

Voiam sa-ti spun ca m-am inscris anul asta la Eurovision cu piesa asta :

https://www.youtube.com/wa

In numele prieteniei noastre, nu-ti cer decat sa ma sustii cum poti si cat poti !

Daca-ti place melodia, m-ar ajuta mult s-o distribui pe pagina ta de Facebook !”, a scris Puya pe Facebook. 

Puya şi-a încheiat mesajul în stilu-i careacteristic. „PFFFF…PISOI POTOLESTE-TE !!!!!!!SUNT INSURAT!!!!

TE ROG FRUMOS NU-MI MAI DA MESAJE !!!!”, i-a transmis Puya lui Mihai Trăistariu.