EUROVISION 2018. Salvador Sobral va cânta în deschiderea marii finale

EUROVISION 2018. Cântăreţul portughez Salvador Sobral, câştigător al ediţiei de anul trecut a Eurovision, va fi cel însărcinat să deschidă gala marii finale de anul acesta, la care vor mai susţine recitaluri şi compatrioatele sale Ana Moura şi Mariza, relatează EFE.

15 mart. 2018, 07:09
EUROVISION 2018. Salvador Sobral va cânta în deschiderea marii finale

EUROVISION 2018. Sobral va reinterpreta piesa ‘Amar pelos dois’, compusă de sora sa Luísa cu care a câştigat concursul desfăşurat anul trecut la Kiev, dar şi alte piese inedite, au informat organizatorii.

Interpretele de fado Ana Moura şi Mariza, care vor cânta pentru prima oară împreună, completează lista celor care vor inaugura marea finală a Eurovision care reuneşte trei dintre cele mai importante voci ale muzicii portugheze actuale.

La marea finală vor participa şi DJ lusitan Branko, care va face o incursiune în întreaga lume prin muzica sa electronică, alături de trupa portugheză Beatbombers, care se va ocupa de fundalul sonor la parada drapelurilor ţărilor participante.

CASTIGATOR EUROVISION 2018: Surpriză mare în finala din România VIDEO

EUROVISION 2018. Organizatorii au confirmat că ultima tranşă a biletelor pentru accesul general al publicului, care include cele două semifinale şi marea finală, va fi pusă în vânzare la 5 aprilie.

Portugalia va găzdui în premieră concursul, care se va desfăşura în perioada 8 – 12 mai în Altice Arerna din Lisabona, datorită triumfului lui Salvador Sobral la precedenta ediţie.

Cea de-a 63-a ediţie a Eurovision va avea 43 de ţări participante şi va fi prezentată de ziaristele portugheze Sílvia Alberto, Filomena Cautela şi Catarina Furtado şi de actriţa lusitano-americană Daniela Ruah.