EUROVISION 2019. Madonna va cânta în cadrul concursului. Ce sumă exorbitantă va primi pentru două cântece

Cântăreaţa de origine americană, Madonna, în vârstă de 60 de ani va cânta la Eurovision Song Contest, în mai, la Tel Aviv, au confirmat reprezentanţii organizatorilor, European Broadcasting Union.

09 apr. 2019, 09:55
EUROVISION 2019. Madonna va cânta în cadrul concursului. Ce sumă exorbitantă va primi pentru două cântece

Madonna va cânta, cel mai probabil, două piese, între care o compoziţie nouă. Publicaţia israeliană mai notează că producătorii concursului muzical au avut discuţii îndelungate cu ea pe seama noii piese, deoarece aceasta ar conţine un mesaj politic.

Citeşte şi ROMANII AU TALENT 2019. Alicia Bonita, show incendiar pe scenă. Florin Călinescu: „Credeam că le-am văzut pe toate!” VIDEO

În ciuda faptului că va interpreta doar două cântece, sum pe care ar urma să o primească artista pentru mai puţin de 15 minute petrecute pe scenă este una exorbitantă. Potrivit primelor informaţii, onorariul primit de Madonna va fi unul de aproximativ un million de dolari. Suma va fi oferită de către miliardarul Sylvan Adams, cunoscut pentru faptul că finanţează diferite proiecte culturale şi este organizatorul a diferite evenimente caritabile de anvergură.

Nu ar fi prima dată când regina muzicii pop calcă pe teritoriul Israelului. Ea a mai susţinut concerte aici în anii 1993, 2009 şi 2012. Anul acesta va fi însoţită de peste 150 de persoane care o vor ajuta să pregătească un show memorabil, relatează thesun.co.uk.

În ciuda faptului că pregătirile pentru concursul care va avea loc între 14 şi 18 mai la Israel sunt în plină desfăşurare, mai multe vedete au semnat o petiţie prin care au solicitat postului britanic BBC să facă presiuni asupra organizatoriulor Eurovision pentru ca evenimentul să fie organizat în altă ţară, nu în Israel. Printre semnatari se numără creatoarea de modă Vivienne Westwood, în vârstă de 78 de ani şi fostul membru al formaţiei rock Pink Floyd, Roger Waters. Acestora li s-au alăturat alte 48 de personalităţi cunoscute din sfera culturală a Marii Britanii, informează thesun.co.uk.

Ediţia de anul acesta al concursului se va desfăşura sub sloganul „Dare to dream”(Îndrăzneşte să visezi) şi va avea loc la Tel Aviv, iar România va intra în concurs în a doua semifinală, care va avea loc pe 16 mai, fiind reprezentată de către cântăreaţa Ester Peony, cu piesa „On a Sunday”.

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Prima ediţie a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia. Difuzat fără întrerupere, timp de 63 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume.