Eurovision 2021. Malta, favorita caselor de pariuri. Ce şanse are România, cu piesa lui Roxen

Eurovision 2021. Malta este marea favorită a caselor de pariuri. Ediţia cu numărul 65 nu s-a putut desfăşura în 2020 din cauza pandemiei de coronavirus şi are loc anul acesta. Prima semifinală a început marţi, 18 mai, relateaza EFE.

18 mai 2021, 22:56
Eurovision 2021. Malta, favorita caselor de pariuri. Ce şanse are România, cu piesa lui Roxen
Destiny, reprezentanta Maltei, interpreta melodiei "Je Me Casse", este considerata marea favorita

Eurovision 2021. Malta, favorita caselor de pariuri. In prima semifinala, gazduita de complexul Ahoy din Rotterdam, vor concura 16 tari printre care si Romania, ce isi vor disputa 10 locuri pentru a accede in marea finala de sambata, 22 mai.

Nu vor exista dueluri semnificative in aceasta prima runda de calificare, avand in vedere ca principalii favoriti sunt deja cunoscuti si isi vor masura fortele abia sambata, cand va incepe cu adevarat competitia pentru castigarea trofeului.

Citeşte şi: Eurovision 2021. România evoluează în prima semifinală, de marţi seară. Cu ce melodie participă ţara noastră în sezonul acesta!

Eurovision 2021. Malta, favorita caselor de pariuri

Tarile care vor urca pe scena sunt, in aceasta ordine: Lituania, Slovenia, Rusia, Suedia, Australia, Macedonia de Nord, Irlanda, Cipru, Norvegia, Croatia, Belgia, Israel, Romania, Azerbaidjan, Ucraina si Malta.

Destiny, reprezentanta Maltei, interpreta melodiei „Je Me Casse”, este considerata marea favorita. La casele de pariuri, aceasta avea la un moment dat o cota de 3,5. Comparativ, Romania are o cota de 50 la castigarea competitiei, aflandu-se undeva la mijlocul ierarhiei, potrivit Agerpres.


loading...
Partenerii noștri