EUROVISION ROMANIA LIVE VIDEO TVR: Cine a ajuns în finala

Publicat: Duminică, 18 Februarie 2018 17:43 // Actualizat: Luni, 19 Februarie 2018 01:31 // Sursa: romaniatv.net

The Humans, Teodora Dinu şi Dora Gaitanovici s-au calificat, duminică seară, în finala selecţiei naţionale Eurovision, după ce au participat în ultima semifinală care a avut loc la Sighişoara. Juraţii au fost Marian Ionescu, Ilinca Băcilă, Nicu Patoi, Liliana Ştefan şi Viorel Gavrilă (preşedintele juriului). Grupul The Humans a obţinut un total de 58 de puncte, Teodora Dinu - de 50 de puncte, iar Dora Gaitanovici - de 42.

The Humans, Teodora Dinu şi Dora Gaitanovici s-au calificat, duminică seară, în finala selecţiei naţionale Eurovision, după ce au participat în ultima semifinală care a avut loc la Sighişoara.


EUROVISION ROMANIA LIVE VIDEO TVR. 'Ne-am dorit să organizăm ultima semifinală Eurovision la Sighişoara, pentru a reaminti telespectatorilor TVR cultura şi istoria acestui oraş şi potenţialul pe care îl are", a afirmat directorul general intermediar al TVR, Doina Gradea.La rândul său, primarul Sighişoarei, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, s-a declarat onorat că oraşul pe care îl administrează a fost ales ca gazdă a semifinalei Eurovision. "Sper ca eforturile noastre să se reflecte într-un show spectaculos", a adăugat Mălăncrăvean.

Potrivit TVR, va fi spectacol de lumini şi grafică de la cei peste 100 de mp de ecrane LED şi 380 de mp de cortine LED instalate de organizatori.

"După premiera realizată la show-ul precedent, când concursul s-a desfăşurat la 90 de metri sub pământ, în Salina Turda, în această duminică vom asista la o nouă premieră - concurenţii vor cânta pe scena unde, în urmă cu aproape nouă decenii, George Enescu susţinea un concert memorabil", precizează TVR, într-un comunicat remis AGERPRES.

Vor concura SAVE (cu piesa All We Need), Tomher Cohen (Baby You're The Only One), Sergiu Bolota (Every Little Thing), Dora Gaitanovici (Fără Tine), Teodora Dinu (Fly), The HUMANS (Goodbye), Iliana (I Won't Lie), Evermorph (Live Your Life), Alexandru Ungureanu (Sail With Me), Manuel Chivari (Somebody To Love), Maria Suciu (Sweet Nothing) şi Denisa Trofin (Tears).

În fiecare show, juriul format din Marian Ionescu, Ilinca Băcilă, Nicu Patoi, Liliana Ştefan şi Viorel Gavrilă alege câte trei piese care se vor califica în finală.

Pe parcursul celor cinci semifinale - organizate la Focşani (21 ianuarie), Timişoara (28 ianuarie), Craiova (4 februarie), Turda (11 februarie) şi Sighişoara (18 februarie) - juriul alege cele 15 piese care vor intra în finala Eurovision România. 

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 feb 13:14
Răspunde | Votează email 0 email
anonim
porcarie de concurs! sa zicem spunem ca din astea trei teodora dinu dora gaitanovici si aia de la the humans! ar fi meritat doar teodora dinu si atat! in locul celor doua dora gaitanovici si aia de la the humans i-as fi preferat pe sergiu bolota si pe manuel chivari! ei trebuiau sa fie mai departe in finala dar na juriul este paralel cu muzica nu se pricep deloc!
19 feb 13:11
Răspunde | Votează email 0 email
anonim
porcarie de concurs! sa zicem spunem ca din astea trei doar teodora dinu a meritat nu insa si dora gaitanovici sau aia de la the humans! ce sa mai manuel chivari era mai potrivit sa mearga mai departe atat el cat si sergiu bolota cei de la evermorph nu au meritat deloc nici maria suciu
1
EUR
4.8378
RON
04 Jul
noapte 21 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H