EUTANASIEREA CÂINILOR a început în Timiş. Eşti de acord cu uciderea asistată a maidanezilor? VOTEAZĂ!

Au inceput eutanasierile la Timisoara. Miercuri, medicul veterinar din cadrul societatii de ecarisaj Danyflor, a ucis 21 de caini, care nu au fost doriti de nimeni. Timisorenii care vor sa salveze animale le pot adopta chiar si de la distanta, contra unei sume pentru intretinerea acestora in adapost.

19 feb. 2014, 14:15
EUTANASIEREA CÂINILOR a început în Timiş. Eşti de acord cu uciderea asistată a maidanezilor? VOTEAZĂ!

„Au fost eutanasiati 21 de caini, cei mai bolnavi si batrani, care sunt de cel mai mult timp in adapost. Urmeaza in fiecare zi sa fie eutanasiati cainii, pana ajungem la cele 14 zile. Nu putem preconiza cati vor fi eutanasiati pe zi, depinde de medicul veterinar”, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Ionel Puscas, directorul societatii Danyflor.

Lesurile patrupedelor sunt mai apoi arse la incineratorul Danyflor din cadrul adapostului.

Aproape 200 de caini aflati in padocurile firmei de ecarisaj au depasit termenul legal pana la care puteau fi tinuti in adaposturi. Acestia vor fi eutanasiati unul cate unul, daca in termen de 14 zile lucratoare de cand sunt ridicati de pe strazi nu sunt adoptati de nimeni. Cat despre adoptii, timisorenii nu s-au inghesuit pana acum sa salveze vreun catel din adapost.

SONDAJ: Sunteţi de acord cu uciderea maidanezilor neadoptaţi?