EVACUARE cu SCANDAL din casele retrocedate de Traian Băsescu VIDEO

Încă o evacuare cu scandal şi leşinuri din cele 66 de case retrocedate de Traian Băsescu. Familia care de ani întregi se luptă în instanţă s-a trezit din nou cu executorul judecătoresc la uşă. Lucrurile le-au fost aruncate în stradă, chiar dacă oamenii au obţinut mai multe redeschideri de anchetă şi încă se judecă prin tribunale. La baza evacuării stă un ordin semnat de Traian Băsescu în anul 2003, informează România TV.

23 iul. 2015, 13:02
EVACUARE cu SCANDAL din casele retrocedate de Traian Băsescu VIDEO

După zeci de ani în care familia Aksan a stat în locuinţa de pe Calea Şerban Vodă, acum ei sunt nevoiţi să părăsească această casă. Mai mult decât atât, toate bunurile le sunt aruncate în stradă. Totul în urma unei decizii din anul 2003 a primarului de atunci, Traian Băsescu,

În zadar au încercat oamenii să amâne evacuarea. S-au bazat pe toate dovezile strânse de ei cum că actele în baza cărora s-a făcut retrocedarea sunt false. Au mers cu ele la autorităţi, au obţinut mai multe redeschideri de anchete şi se judecă pe la aproape toate instanţele. Degeaba.

Eu unde stau? Spuneţi-mi şi mie. Eu m-am îmbolnăvit. Ce fac? Îmi aruncă munca mea de 47 de ani în stradă. A venit de la asistenţa socială pentru părinţii mei. Mi-a zis că mi-i aruncă în azil de bătrâni. Păi părinţii mei au muncit 43 de ani ca să mi-i arunce la azil?„, a spus Mari Aksan.

Disperată că nici măcar nu va mai putea intra în casă, femeii i s-a făcut rău.

Singura speranţă a celor evacuaţi rămâne la judecători. Între timp însă îşi vor petrece noaptea sub cerul liber, păzindu-şi puţina agoniseală.

Citeşte şi Evacuare cu scandal. Jandarmii au intervenit de urgenţă