Evacuare cu scandal în Bucureşti. O familie, dată afară din casă de cămătari

O familie din cartierul bucureştean Pantelimon s-a trezit, luni, cu toate lucrurile în stradă. Oamenii au fost evacuaţi din locuinţă după ce fiica lor nu a mai putut returna banii împrumutaţi de la un cunoscut.

11 mart. 2013, 09:38
Evacuare cu scandal în Bucureşti. O familie, dată afară din casă de cămătari

Fiica proprietarilor apartamentului a împrumutat 50.000 de euro de la un individ care, când a văzut că nu-şi mai poate recupera banii, a apelat la un executor judecătoresc.

„S-a ajuns în situaţia asta pentru că fiica a împrumutat nişte bani de la domnul Constantin Daniel, care nu a vrut să accepte să-i dăm prin bancă sau notariat şi voia banii în mână. Fata a împrumutat 50.000 de euro, dar îi dădea cât putea, până nu a mai putut să plătească. Acum ne luăm lucrurile, ce să facem? Abia i-am convins să le lase pe hol până vine maşina, că voiau să le dea afară în ploaie”, a explicat mama tinerei executate de cămătari.

Tatăl femeii a precizat că, înainte de evacuare, fiica lui a fost ameninţată de cel de la care a împrumutat importanta sumă de bani: „Fiica mea a avut un BMW şi i l-a luat din parcare. A ameninţat-o că, dacă nu-i dă cheile, îi ia copilul şi îl omoară, că trimite moldoveni, ucraineni. Pe urmă a pus pe cineva de la RATB, care i-a buşit-o cu o maşină mare”.