EVADARE în MASĂ dintr-o ÎNCHISOARE în urma unei ORGII SEXUALE care s-a terminat prost. Ce s-a întâmplat FOTO

Un număr de 28 de deţinuţi au evadat dintr-o închisoare din Brazilia după ce trei femei îmbrăcate în costume sexy de poliţiste au sedus şi au drogat gardienii de serviciu.

07 feb. 2015, 12:36

Trei femei, îmbrăcate extrem de sumar, în costume de poliţiste sexy, s-au prezentat la poartă închisorii din Nova Mutum în noaptea de joi spre vineri şi le-au propus gardienilor o orgie sexuală, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi SUTIENUL i-a SALVAT VIAŢA: Nu simţeam nimic şi nici nu curgea sânge VIDEO

Gardienii au acceptat şi şi-au părăsit ulterior posturile pentru a merge în sectorul de dormit cu tinerele. După ce i-au drogat cu whisky amestecat cu somnifere, i-au dezbrăcat şi i-au încătuşat ca apoi să le fure cheile şi să deschidă toate celulele deţinuţilor.

Agenţii de la securitate nu îşi mai amintesc nimic din momentul în care au băut alcool. Unul a fost găsit ameţit, iar un altul a dormit toată după-amiază fără să poată fi audiat„, a declarat şefa poliţiei, Angelina de Andrades Ferreira.

Citeşte şi UCRAINA: Peste O SUTĂ de DEŢINUŢI au EVADAT dintr-o închisoare cu regim sever din Doneţk

Astfel, cei 28 de deţinuţi au ieşit pe uşa principala a închisorii. Mai mult, ei au furat toată muniţia şi armele pe care le-au găsit în închisoare. În camera gardienilor au fost descoperite o pungă cu lenjerie intimă feminină şi costume de piele sexy.

În urma investigaţiilor s-a descoperit că evadarea a fost orchestrată de iubitul uneia dintre femei, care fusese condamnat pentru tentativă de omor, furt şi posesie ilegală de armă.