ADMITERE LICEU 2014. Repartizarea candidaţilor de etnie romă se va realiza pe 7 şi 8 iulie

ADMITERE LICEU 2014. Repartizarea candidaţilor de etnie romă în învăţământul liceal de stat se va realiza în zilele de 7 şi 8 iulie de către Comisia de Admitere a Municipiului Bucureşti la Liceul Bilingv "Miguel de Cervantes", potrivit Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

01 iul. 2014, 17:52
ADMITERE LICEU 2014. Repartizarea candidaţilor de etnie romă se va realiza pe 7 şi 8 iulie

ADMITERE LICEU 2014. Repartizarea se va face în şedinţă publică, în ordinea descrescătoare a mediilor, conform opţiunilor exprimate.

Repartizarea candidaţilor care împlinesc vârsta de 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar viitor în clasa a IX-a se va face pe 24 şi 25 iulie în serii de câte 60 la Liceul Bilingv „Miguel de Cervantes” în ordinea descrescătoare mediei de admitere şi a opţiunilor exprimate.

VEZI şi REZULTATE FINALE EVALUARE NAŢIONALĂ EDU.RO 2014

Înscrierile în învăţământul liceal pentru se vor face în perioada 4 – 9 iulie, când absolvenţii clasei a VIII-a vor completa în fişele de înscriere opţiunile pentru unitatea de învăţământ în care doresc să-şi continue studiile. Aceste informaţii vor fi introduse în baza naţională de date şi vor fi verificate, pentru ca pe data de 15 iulie să aibă loc prima etapă a repartizării computerizate.

Între 17 şi 25 iulie, candidaţii îşi vor depune dosarele de înscriere la liceele unde au fost admişi, conform repartizării computerizate. A doua etapă a admiterii la liceu începe pe 16 iulie, pentru ca pe 24 iulie să aibă loc efectiv distribuirea computerizată a candidaţilor.

Admiterea în învăţământul liceal se face pe baza mediei aritmetice dintre media celor patru ani de gimnaziu, cu o pondere de 25% din total, şi media obţinută la evaluarea naţională, cu o pondere de 75% din total.

Citeşte şi EVALUARE NATIONALA 2014. TOPUL judeţelor cu cele mai multe contestaţii