EVALUARE NATIONALA 2015: Subiecte romana, clasa a IV-a

Publicat: Marţi, 26 Mai 2015 12:31 // Actualizat: Marţi, 26 Mai 2015 13:27 // Sursa: romaniatv.net

EVALUARE NATIONALA 2015: Elevii de clasa a IV-a au susţinut marți evaluarea competențelor la limba română - probă scrisă, care va fi urmată miercuri de proba la matematică, iar pe 28 mai de proba la limba maternă pentru elevii aparținând minorităților naționale, potrivit unui ordin de ministru publicat pe site-ul Ministerului Educației și Cercetării Științifice. RomaniaTV.net vă va prezenta în scurt timp suboecte date la evaluarea de la română, scris, clasa a IV-a.

EVALUARE NATIONALA 2015, subiecte romana, clasa a IV-a. Potrivit metodologiei aprobate prin ordin de ministru, testele trebuie să fie formulate clar, precis și în strictă concordanță cu programele școlare în vigoare pentru fiecare disciplină de studiu, să aibă un nivel mediu de dificultate. Testele au un format asemănător cu cel al evaluărilor internaționale.

EVALUARE NATIONALA 2015, varianta 1: Subiecte romana, clasa a IV-a

EVALUARE NATIONALA 2015, varianta 2: Subiecte romana, clasa a IV-a

Testele elaborate pentru clasa a IV-a vizează evaluarea competențelor de înțelegere a textului scris în limba română și evaluarea competențelor de matematică.

Durata alocată rezolvării testelor de evaluare este de câte 60 de minute pentru fiecare test la clasa a IV-a.

Evaluările se vor desfășura în timpul orelor de curs, în funcție de programul fiecărei unități de învățământ.

Testele vor fi evaluate în școală de cadrele didactice din respectiva unitate de învățământ. Fiecare test va fi evaluat de două cadre didactice, dintre care unul este învățătorul/ institutorul/ profesorul pentru învățământul primar de la clasă.

Rezultatele individuale obținute nu se afișează/ nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei, precizează metodologia. 

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 mai 22:00
...fi urmată miercuri de proba la matematică, iar pe 28 mai de proba la limba maternă pentru elevii aparținând minorităților Citește mai departe…

...
26 mai 15:32
...de proba la matematică, iar pe 28 mai de proba la limba maternă pentru elevii aparținând Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
26 mai 14:30
Răspunde | Votează email 4 email
eucelmaibun gheorghe
Prostanilor, asa faceti intotdeauna, ca sa obtineti clickuri de la oameni. Astea sunt subiectele din 2015 ?
26 mai 14:24
Răspunde | Votează email 1 email
ana
Subiectele postate de dvs, chiar daca le intitulati a fi pe 2015, sunt cele de anul trecut, din 2014.
26 mai 12:47
Votează email 0 email
...la matematică, iar pe 28 mai de proba la limba maternă pentru elevii aparținând Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8375
RON
10 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H