Eveniment astral: Iubăreața Venus și rebelul Uranus se întâlnesc acasă, în Taur: 30 martie 2023. Ce influențe sunt în dragoste și bani

Încheiem luna martie cu Venus și Uranus ajungând la o conjuncție în semnul pământesc al Taurului, în data de 30 martie.

28 mart. 2023, 21:53
Eveniment astral: Iubăreața Venus și rebelul Uranus se întâlnesc acasă, în Taur: 30 martie 2023. Ce influențe sunt în dragoste și bani

Venus este frumusețe, iubire, artă, plăcere, primire și armonie. Uranus este schimbare, originalitate, libertate, inovație și evoluție. Similar cu Jupiter, Venus vorbește și despre binecuvântări. Armonia pe care o aduce Venus cu ea permite un sentiment de ușurință, de primire și de îngăduire.

Taurul, în care aceste două planete se unesc în parteneriat, este un semn al zodiacului răbdător, de încredere, constant, întemeiat și deliberat. La fel ca Venus, este și artistic, senzual și iubitor de toate lucrurile legate de frumos.

Cristina Demetrescu, horoscop APRILIE 2023. Luna neagră aduce nenorociri! Previziuni pentru toate zodiile

Această conjuncție este o punte între ușurință și evoluție, rReceptivitate și schimbare deliberate, dragoste, artă și autenticitate. Cu accent pe iubirea de sine. Este esența radicală, cu gândire înainte, a lui Uranus, care face echipă cu plăcerea, armonia și acțiunea constantă. Este o oportunitate de a veni în corpurile noastre așa cum doresc Taurul și Venus și să aducem creșterea pentru care suntem pregătiți, să aducem originalitate în modul în care ne tratăm pe noi înșine și, prin urmare, ceea ce permitem ca oportunități în viața noastră.

Horoscop Neti Sandu aprilie 2023: Ce zodie este prima la catalog în a doua lună de primăvară

Venus și Uranus, pereche imparțială

Venus va fi în conjuncție cu Uranus în Taur pe 30 Martie la 16 grade. Această pereche este imparțială, ceea ce înseamnă că această conjuncție este neasteptată. Dragoste și surprize în numerar fără alte elemente!

Știm că poate fi înfricoșător, totuși acest lucru ar putea indica pur și simplu o schimbare de direcție bună, doar pentru că Venus este o planetă benefică și se află în semnul ei.

În plus, o putem vedea pe Venus ca o pe ceva palpabil. Venus în Taur sugerează că aceaastă atingere se încadrează în tipul de obiecte tangibile. Numerar, mese, lucrări de artă, articole de lux… și cu Uranus în cauză, jolly jokerul sunt tranzacțiile cu monede virtuale.

Influența lui Uranus în Taur s-a putut vedea în timpul instabilității financiare din 2017.

Acest tranzit înseamnă ceea ce se poate numi… inversarea norocului.

S-a putut vedea asta pe tot parcursul acestui tranzit cu criptomilionarii… miliardarii, observați inversarea. A fost o nebunie. Așa că ne bucurăm că această conjuncție nu este sub asediu de nici un fel.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.