EVENIMENT astral: Luna în Vărsător face conjuncție cu întunecatul Pluto. Aceste TREI zodii sunt vizate

Dintre toate zodiile, următoarele trei ar trebui să fie mai prudente. Iată cum le afectează această conjunctură astrală.

07 iun. 2023, 06:50
EVENIMENT astral: Luna în Vărsător face conjuncție cu întunecatul Pluto. Aceste TREI zodii sunt vizate

Luna se mută în Vărsător în 7 iunie și face o conjuncție cu întunecatul Pluto, apoi o opoziție cu iubăreața Venus. Atmosfera este de așa natura că nu prea vrem să ne asumăm responsabilitatea pentru nimic. Totuși, n-avem încotro şi trebuie sa actionam ca atare!

TAUR
O data cu intrarea lui Venus în Leu, fii foarte atent, căci această planetă este o mare parte din ceea ce ești, dragă Taur. Deși îți dorești stabilitatea unei relații bune, știi, de asemenea, că nu poți ignora anumite semne atunci când apar. Vei fi cucerit de momente semnificative care îți spun că ceva este corect.

Previziuni rune. Ce zodie are protecţia runei ALGIZ în ultima săptămână din mai. Runa DAGAZ a activat karma

Partea de stabilitate a relației tale nu se mai simte chiar atât de stabile. Iar în timpul atacului tranzitului negativ al lui Venus, te vei simți speriat  și nervos. Știi că nu poți trăi așa. Sentimentul de nesiguranță nu este ceva căruia să-i poți face față la infinit. Așa că, pe măsură ce Luna ne trage spre jumătatea drumului în Pești, și tu vei simți atras către un fel de decizie radicală.

Horoscop iunie 2023. Zodiile cu noroc nebun, întorc banii cu lopata şi atrag norocul ca un magnet

SCORPION
Cu Venus în Leu, s-ar putea să crezi că ai totul sub control, dragă Scorpion. Dar știi că aceasta este o pantă alunecoasă. Lucrurile încep să se destrame în viața ta amoroasă. Acel lucru în care ai avut cândva încredere acum ți se pare ciudat și străin. Ceva se întâmplă și nu ești sigur dacă vrei să-l abordezi și să-l confrunți sau să te prefaci că nu există. Ca și cum prefăcând că nu există, totul va dispărea.

Cu toate acestea, Venus se opune lui Pluto și nu va aduce soare și lumină în situațiile amoroase. În cazul tău, va acționa ca un agent de dizolvare. S-ar putea să simți că toată munca pentru a menține o situație se prăbușește… Dar partea cea mai ciudată este că s-ar putea să vrei să fie așa. Îți dorești în secret să se destrame.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.