EVENIMENT astral: PATRU planete personale şi PLUTO în Vărsător. Ce structuri din viața noastră se zdruncină din temelii

Pluto este conducătorul lumii ascunse, planeta care guvernează tot ceea ce este adesea ascuns sub suprafață. Aceasta reprezintă adevărul, dorințele și, uneori, chiar identitatea ta, toate acestea vor experimenta schimbări în timpul Pluto în Vărsător din 2024 până în 2043.

13 feb. 2024, 11:31
EVENIMENT astral: PATRU planete personale şi PLUTO în Vărsător. Ce structuri din viața noastră se zdruncină din temelii

Era Vărsătorului este aici! Pluto a reintrat recent în Vărsător. Odată cu această schimbare vine o mulțime de neliniște pe măsură ce structurile vechi sunt demolate pentru a face loc noului.

Luna nouă în Vărsător săptămâna trecută (în cuadratură cu Uranus) a declanșat destul de multă tulburare și evenimente neașteptate.

Chiar și oamenii neinteresați de astrologie neaparăt și-au dat seama că se întâmplă ceva cu la această Lună Nouă. Se zice despre Lunile pline că înnebunesc oamenii, nu Lunile noi. Într-adevăr, energia intensă a acestei Luni noi (prima cu Pluto în semn) a adus la suprafață tensiuni adânc înrădăcinate care păreau să izbucnească din senin.

Horoscop bani 2024. Zodiile care renasc financiar în acest an, abundenţă fără precedent în această vară
Nu mai putem ignora schimbările seismice care au loc în conștiința noastră colectivă – și în propria noastră viață. Lucrurile se schimbă, și vorbim despre schimbări uriașe. Pluto va rămâne în Vărsător nu mai puțin de două decenii! Da, ați citit bine 20 DE ANI!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Efectele specifice ale lui Pluto în Vărsător asupra fiecărei zodii de-a lungul anului 2024

Pluto este conducătorul lumii ascunse, planeta care guvernează tot ceea ce este adesea ascuns sub suprafață. Aceasta reprezintă adevărul, dorințele și, uneori, chiar identitatea ta, toate acestea vor experimenta schimbări în timpul Pluto în Vărsător din 2024 până în 2043.

Pluto este nemilos în căutarea adevărului, dar numai pentru că știe că este baza transformării complete. Deși Pluto guvernează tot ceea ce se află sub suprafața vieții sau a conștiinței, nu caută doar să devii conștient de adevăr, ci să-l folosească pentru a crea schimbările necesare, astfel încât să poți întruchipa mai mult ceea ce ești.

Pluto în Vărsător
În timp ce Pluto în Capricorn s-a simțit greu și a dus cu el o mulțime de drumuri prin monotonie și regulile societății pentru a progresa, Vărsătorul este energie aeriană. Inspiră libertate și spațiu mai mare în viața ta. Lucrurile vor părea mai puțin provocatoare, mai grele și, odată cu posibilitatea de a onora mai mult natura ta autentică, vei putea face schimbări mai mari și mai pronunțate cu Pluto în Vărsător.

În funcție de locul în care această energie te afectează în mod explicit, știi că vei începe un nou proces de ascultare a sufletului tău mai profund. În timp ce Pluto tinde să transforme evenimentele mai lent, acest lucru se va simți mai ales în primele luni ale anului 2024, așa că nu te abține să iti îmbrățișezi destinul divin.

20 ianuarie – 2 mai 2024
Pluto intră în Vărsător pe 20 ianuarie și va fi direct în această nouă zodie în cea mai mare parte a primelor luni ale anului.

În timp ce energia Pluto în Vărsător va diferi în funcție de locul în care această energie apare în diagrama ta, ideea aici este să te desparti de ceva ce ai realizat în cele din urmă că nu mai este aliniat cu tine. Pluto se ocupă de dorințe și adevăr îngropate sau ascunse, iar Vărsătorul este un semn de aer care vrea să scoată lucrurile la lumina zilei, astfel încât să poată fi recunoscute și îmbrățișate. Deși Pluto tinde să fie o planetă intensă, în Vărsător, energia se va simți mai ușoară. În loc să te simți blocat în tărâmul pământesc, așa cum a fost în Capricorn, va încuraja o mai mare libertate și oportunități.

Anul Nou Chinezesc 2024. Ce aduce tranziția de la Anul Iepurelui de Apă la Anul Dragonului de Lemn

2 mai – 1 septembrie 2024
Stațiile Pluto retrogradează în Vărsător în perioada 2 mai – 1 septembrie 2024, oferindu-ți șansa de a procesa ceea ce a fost adus sau identificat la începutul anului.

Pluto face schimbări dramatice, dar spre deosebire de Uranus, le face încet. Uneori, atât de încet, s-ar putea să nu-ți dai seama prin ce ai realizat sau prin ce ai trecut decât după ce te poți uita înapoi la asta. Pluto retrograd în Vărsător este cel mai bine folosit pentru a reflecta asupra adevărurilor pe care le îmbrățișezi și asupra celor pe care încă încerci să le suprimi sau să le negi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.