EVENIMENT astral rar: Lună nouă neagră – 19 mai 2023. Se petrece o dată la 33 de luni. Semnificația astrologică a Lunii noi în Taur

Respiră adânc. Simți cum se eliberează greutatea de pe piept și de pe umeri? Acesta este sentimentul pe care ni-l dă Luna nouă în Taur din 19 mai 2023.

15 mai 2023, 21:11
EVENIMENT astral rar: Lună nouă neagră – 19 mai 2023. Se petrece o dată la 33 de luni. Semnificația astrologică a Lunii noi în Taur

Lună nouă neagră – 19 mai 2023. Cu o puternică vibrație de „picioare pe pământ”, această lunație ne permite să ne reechilibram ființa și să ne reconectam la o stare de relaxare. Am trecut prin multe de la ultimul ciclu lunar și acum ni se oferă un moment de respiro.

În timp ce această pauză ne va oferi șansa de a ne recentra, există și o energie de mare putere care curge în timpul acestei Luni noi, activând Chakra Plexului Solar și invitându-ne să ne reconectam cu puterea noastră.

Luna nouă în Taur – Ancoră pentru toți
Luna Nouă în Taur marchează primul ciclu lunar de la începutul sezonului eclipselor. Energiile transformatoare și poate chiar haotice ale Eclipselor pot începe să se liniștească. Eclipsele tind să aducă schimbare, trezire, transformare. Viețile noastre, sau poate chiar perspectiva noastră, ar putea arăta foarte diferit de când au început Eclipsele pe 19 aprilie.

Eclipsele pot aduce salturi cuantice, ajutând la accelerarea drumului nostru spiritual înainte, așa că, dacă te afli la o răscruce de drumuri, în limbo sau pe un teritoriu complet nou, vibrațiile acestei Luni noi te pot ajuta să te stabilizezi.

Zodiile care vor scăpa de ghinion în această vară. Vine și perioada lor de aur

De altfel, Taurul este un semn asociat cu stabilitatea și securitatea și exact asta se oferă cu prilejul aceastei Luni noi. Cum poți crea mai multă siguranță în viața ta? Ce pași poți face pentru a te simți mai stabil și mai în siguranță în tine?

Problemele care apar în timpul acestei Luni noi pot fi foarte bine legate de sentimentele subconștiente de nesiguranță sau de lipsa de stimă de sine. Fii atent la orice ți se pare incomod în acest moment și vezi dacă nesiguranța ta poate juca un rol în această situație.

Nu uita, însă, că atunci când te simți inconfortabil este, de asemenea, un semn de creștere! Accesând acest sentiment, înveți ce stă la baza acestuia. Nu ai nevoie de toate răspunsurile, de multe ori este nevoie doar să ai puțină conștientizare. Dacă vei continua să practici asta de-a lungul vieții, vei descoperi în cele din urmă că tot mai puține lucruri par să te deranjeze!

Horoscop mai 2023. Mariana Cojocaru anunţă penitenţă karmică la Scorpioni, blocaje evolutive la Fecioară

Luna nouă în Taur – Crearea confortului
Taurul este condus de planeta Venus, care este asociată cu dragostea, frumusețea, banii, relațiile și plăcerea. Ni se poate aminti să încetinim ritmul și să găsim plăcerea și să ne bucurăm pur și simplu de viață.

Ce te face să te simți iubit? Ce îți aduce senzația unei îmbrățișări calde? Ce îți permite să lași garda jos și să primești căldura și dragostea celor din jurul tău? Sunt întrebări aduse de Luna Noua din mai.

Un lucru util de reținut sub această Lună nouă în Taur este că nu trebuie să căutăm lucruri mărețe. Plăcerile sau răsfățurile mici, simple, pot fi la fel de eficiente, precum acea felie delicioasă de plăcintă care îți amintește de bunica ta. Sau o ceașcă de ceai pe balcon. Sau să te culci cu o oră mai devreme. Dă-ți voie să încetinești și să te oprești și să mirosi trandafirii, indiferent cum ar arăta pentru tine. Prioritizează micile plăceri și răsfăț și vezi cum îți schimbă starea de spirit.

Luna nouă în Taur – Alte aspecte astrale
Jupiter și Pluto vor fi amândoi la zero grade în semnele lor zodiacale sub această Lună nouă. Jupiter va fi în Taur, iar Pluto va fi în Vărsător. Aceasta este o dinamică foarte puternică a energiei care circulă prin cosmos, care va fi intensificată de energiile Lunii noi.

Zero este considerat un grad înalt karmic al zodiacului și indică venirea în acea stare de punct zero. Aceasta este starea de neutralitate în care nimic nu este întuneric și nimic nu este lumină. În starea zero, suntem una cu toată viața. Și în această stare zero, are loc creația.

Jupiter și Pluto la zero, deblochează un portal puternic de energie pe care îl putem folosi pentru a ne manifesta și a crea o nouă viziune pentru viața noastră. De asemenea, putem transmite această energie direct în plexul nostru solar, pentru a ne încărca sentimentele de scop, putere și putere interioară.

Doar pentru un moment, concentrează-te asupra chakrei plexului solar. Această chakră se află în punctul zero al corpului nostru, chiar acolo unde este buricul. Ea este identificată cu o lumină galbenă strălucitoare și este una dintre cele mai puternice conexiuni ale noastre cu sursa de energie și putere personală. Călătorește în acest loc pentru o clipă și îți vei vedea propriul Soare interior radiind puternic și luminos.

Activarea plexului nostru solar ne poate ajuta să ne stimulăm sentimentele de motivație, ajutându-ne să ne inspirăm pentru a crea o fundație solidă pentru noi înșine. De asemenea, ne poate ajuta să ne realizăm intențiile. Încărcarea plexului solar ne poate întări, de asemenea, stomacul și sistemul digestiv, ajutându-ne să asimilam și să procesăm nu doar nutrienții pe care îi luăm, ci și energia pe care o ingerăm.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.