EVENIMENT astral. Soarele în cuadratură cu restrictivul Saturn, 27-29 mai 2023. Egoul față în față cu responsabilitatea!

Cu această aliniere cosmică, suntem invitați să facem un pas înainte și să cucerim acele provocări pe care este posibil să le fi amânat sau despre care știm că ne vor ajuta să ne lansăm la următorul nivel.

26 mai 2023, 22:32
EVENIMENT astral. Soarele în cuadratură cu restrictivul Saturn, 27-29 mai 2023. Egoul față în față cu responsabilitatea!

Saturn s-a mutat în Pești pentru prima dată în aproape 28 de ani în 7 martie 2023. Acum creează cuadratură cu Soarele, aducând energie potențial provocatoare.  De asemenea, putem observa cu mai multă claritate ce teme ne încurajează Saturn în Pești. Poți afla mai multe despre Saturn în Pești și despre energia pe care o poate aduce aici.

Cuadratură Soare-Saturn – vulnerabilități
Te poți aștepta la o iluminare a schimbărilor care au loc în structurile de bază ale vieții tale. Fă-ți timp pentru a reflecta la cel mai bun mod de a răspunde oricăror provocări. Când Soarele formează un aspect de cuadratură cu Saturn, vei avea ocazia să începi să remodelezi elementele fundamentale ale vieții tale. În loc să fugi din cauza fricii de schimbare a circumstanțelor sau de a pierde ceva, profită de moment pentru a lucra activ spre rezultatul pe care îl dorești.

Mercur a ieşit din retrograd, dar bântuie prin zodiac. Previziuni Camelia Pătrăşcanu
De asemenea, este posibil ca în această perioadă să te simțiți criticat de o persoană cu autoritate din anturajul tău sau să te simți vulnerabil și nesigur. Analizează feedback-ul primit pentru a separa elementele de critică constructivă. Poți utiliza aceste informații pentru a-ți îmbunătăți performanțele în viitor. Va fi important să îți asumi responsabilitatea pentru îndeplinirea îndatoririlor tale și să faci amendamente acolo unde este necesar. Este posibil să experimentezi o serie de emoții – de la depresie la frustrare – cu privire la obstacolele și barierele din calea ta. Aceste sentimente vor trece din cauza naturii scurte a acestui tranzit, dar vei putea integra perspective importante cu privire la problemele stârnite de acesta.

Tainele Horoscopului Egiptean deslușite de Mihai Voropchievici. Care sunt cele două zodii care pot face în viață orice își propun: „Se adaptează ușor la orice situație ivită”

Cuadratură Soare-Saturn – teste și provocări
Cuadratura Soare-Saturn aduce teste și provocări care pot duce la pesimism și depresie. Egoul tău poate avea de suferit pentru că a merge pe drumul tău și a-ți atinge obiectivele este o provocare. S-ar putea să te simți restricționat sau împovărat de îndatoriri și responsabilități specifice. Acesta este un test al caracterului tău. Cel mai bine ar fi să te străduiești să-ți îndeplinești obligațiile acum, sau vei fi prins din urmă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.