Eveniment dedicat fotografiei NUD organizat în Bucureşti

Bucureştenii pot participa, vineri, la o seară dedicată fotografiei nud şi degustării de vinuri. Evenimentul "Vin. Nud şi Fotografie" se desfăşoară în magazinul de echipamente foto-video F64, intrarea fiind liberă.

28 mart. 2013, 16:31
Eveniment dedicat fotografiei NUD organizat în Bucureşti

Vineri, 29 martie 2013, începând cu ora 19:00 bucureştenii pot participa la o seară dedicată fotografiei nud şi degustării de vinuri în cadrul evenimentului „Vin. Nud şi Fotografie” desfăşurat în magazinul foto-videi F64. Intrarea este liberă pentru toţi pasionaţii de fotografie, fie că vorbim de amatori sau profesionişti.

În cadrul evenimentului participanţii vor putea degusta vinuri din casele Negrini, Ştirbei , Davino şi Wine Ro.

„Am creat un eveniment pentru vineri seară la care sute de bucureşteni şi-au anunţat deja participarea. Fotografia nud este un punct de atracţie şi un subiect continuu de discuţie privind limitele fragile dintre artă şi erotism. Vineri seară vom avea ocazia să privim, să dezbatem şi să comentăm – totul la un pahar de vin”, declară Simona Sambotin, organizatorul evenimentului.

Citeşte şi Frumuseţea care îţi dă fiori: Locuri abandonate, care aparţin parcă unei alte lumi

Expoziţia foto nud a fost realizată de fotografii Dan Nichiţiu şi Cristian Niculae şi a durat peste 12 ore.

„Am realizat o expozitie foto care nu poate fi asociată nud-ului clasic. Shooting-ul s-a realizat în cafeneaua magazinului şi a provocat o situaţie inedită: aceea a frumuseţii goale într-un spaţiu public. Rezultatul acestei experienţe foto se traduce prin mai multe ipostaze care surprind naturaleţea feminină, culoarea şi buna dispoziţie”, subliniază Cristian Niculae.

Citeşte şi Exces de adrenalină de dragul artei: Vezi imaginile pentru care un fotograf şi-a riscat viaţa VIDEO