Eveniment HAIOS la o nuntă. Reacţia unui bărbat după ce iubita a încercat să prindă BUCHETUL VIDEO

Un bărbat a reacţionat prompt în momentul în care iubita lui a încercat să prindă buchetul la o nuntă. Întreg incidentul a fost filmat şi a ajuns pe internet, spre deliciul celor care l-au vizionat.

20 mai 2015, 16:07
Eveniment HAIOS la o nuntă. Reacţia unui bărbat după ce iubita a încercat să prindă BUCHETUL VIDEO

Daniel Bickerdike şi-a lăsat iubita, o tânără pe nume Angie Schultz, în dubii cu privire la o viitoare căsătorie după ce au participat la o nuntă, în Cape Town, Africa de Sud, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi A vrut să prindă buchetul miresei şi s-a făcut de RÂS. Vezi ce a păţit o tânără dornică să se mărite VIDEO

În imagini se vede cum buchetul miresei se îndreapta direct spre Angie, însă Daniel, care stătea lângă ea pe scaun, a  reuşit să arunce dintr-o singură mişcare buchetul în altă parte, fiind speriat de această superstiţie.

 

Cei doi tineri din Londra, care sunt împreună de 4 ani, au mărturisit că s-au amuzat copios după ce au vizionat imaginile, însă la acel moment Angie nu a fost amuzată de ispravă iubitului ei.

Citeşte şi Cum s-a transformat o nuntă într-un adevărat masacru în timpul MELODIEI GANGNAM STYLE VIDEO

Angie îmi povestea despre cum ar putea să prindă buchetul şi era sigură că o să-l prindă atunci. Dar am reuşit să-l ochesc şi am intervenit. Deşi a fost şocată la început, ne-am amuzat apoi„, a declarat tânărul.