Eveniment inedit într-un tren de navetişti din Marea Britanie

Navetiştii care se aflau joi seară în trenul care circulă pe ruta Londra-Maidstone au avut surpriza să fie martori la venirea pe lume a unei fetiţe nerăbdătoare să-şi cunoască părinţii.

08 mart. 2013, 17:15

O fetiţă care s-a grăbit să iasă din burtica mamei mai devreme decât ar fi trebuit s-a născut într-un tren de navetişti, între Londra şi Maidstone. Evenimentul i-a făcut pe toţi cei din tren să întârzie acasă, însă nimeni nu s-a supărat şi micuţa Phoebe, cum a fost botezată de părinţi, a venit pe lume cu ajutorul unei moaşe, a unei asistente şi a unui poliţist care erau în afara serviciului şi se aflau în acelaşi tren. Primul scâncet al micuţei, care s-a auzit după un travaliu de 15 minute, a fost primit cu urale şi aplauze de pasagerii trenului.

Nu pot să cred că fetiţa mea s-a născut într-un tren„, a spus, emoţionat, tatăl micuţei Pheobe, care a fost dusă la spital împreună cu mama ei. Alan Stanley, în vârstă de 21 de ani, şi iubita lui, Sonia Banks (22) erau împreună în tren şi tocmai plecaseră de la spital, unde au ajuns după ce tinerei i se rupsese deja apa. Medicii i-au trimis, însă, înapoi acasă, spunându-le că mai este mult până la naştere. Numai că în timpul călătoriei tânăra mămică a intrat în travaliu şi a fost nevoită să nască pe podeaua trenului.

CITEŞTE ŞI: Un bebeluş născut în avion a primit numele stewardesei care l-a ajutat să vină pe lume VIDEO

Deşi iniţial ceilalţi pasageri au fost nemulţumiţi de oprirea prelungită, când au realizat care era motivul au părăsit vagonul pentru a-i acorda femeii puţină intimitate. Cu ea au rămas doar iubitul, mama acestuia, moaşa, asistenta şi poliţistul care se aflau în tren, iar din fericire travaliul a durat puţin şi naşterea a fost una fără complicaţii.

Când conductorul, care a oprit trenul într-o staţie pentru a aştepta naşterea, a anunţat prin staţie că totul este în regulă şi că în trenul lui tocmai a venit pe lume o fetiţă, pasagerii din celelalte vagoane şi cei care au aşteptat pe peron au izbucnit în urale şi au aplaudat minute în şir. Mama şi fetiţa ei au fost apoi preluate de o ambulanţă şi duse la spital pentru investigaţii.