Eveniment SPECIAL. Marea MUTARE: Nodul Nord în Berbec – Nodul Sud în Balanță – 17 iulie 2023. Semnificații spirituale și clarificatoare despre ce ne așteaptă

La nivel personal, cu inflația care erodează puterea de cumpărare, experimentăm în propriile noastre vieți karma (Nodul Nord/Nodul Sud) acțiunilor trecute, atât la nivel global, cât și la nivel personal.

13 iul. 2023, 15:27
Eveniment SPECIAL. Marea MUTARE: Nodul Nord în Berbec – Nodul Sud în Balanță – 17 iulie 2023. Semnificații spirituale și clarificatoare despre ce ne așteaptă

În 2023, din 17 Iulie, Nodul Nord intră în Berbec și Nodul Sud în Balanță, până la 11 Ianuarie 2025. Acestea nu sunt planete sau asteroizi, sunt puncte în care: Luna se deplasează în emisfera ecliptică nordică (Ascendent/Nodul Nord) și unde Luna intră în ecliptica sudică (Descendent/Nodul Sud). Aceste puncte sunt mereu unul vizavi de celălalt, la 6 semne unul de celălalt pe roata astrologica; progresează în sens invers acelor de ceasornic și tranzitul lor pe o axă (cum ar fi Berbecul-Balanta) este de aproximativ 18 luni.

Horoscop special. Fiecare zodie are doi îngeri protectori. Ce semn are un înger si un arhanghel, dar şi un demon

 

În astrologia vedă, acestea sunt numite Rahu (Nodul Nord, capul dragonului) și Ketu (Nodul Sud, coada dragonului) iar semnificația și influența lor într-o hartă natală (și mai departe, în viața unui individ), este remarcabilă. Ele reprezintă karma pe care o aducem cu noi în această viață și arată la ce aspecte trebuie să muncim pentru a ne dezvolta pe măsură ce progresăm în viață (Nodul Nord), utilizând în același timp calitățile (și provocările) cu care ne-am născut.

Acum, această karmă nu este doar încărcată aleatoriu în tine la naștere.

Este rezultatul ciclurilor cauze și efect ale acțiunilor tale din viețile anterioare. Nu trebuie neapărat să crezi în viețile trecute pentru a simți influența nodurilor lunare în această viață, în zodiile și casele cu care te-ai născut. Atunci când te uiți la o hartă natală, te uiți la Soare, Lună, Saturn și Nodul Nord, pentru a avea o idee despre ce este viața unei persoane: de ce are nevoie (Luna), cum sunt ei aici pentru deveni mai mult în timpul vieții lor (Soarele), ce fel de experiențe trebuie să aibă pentru a se simți împliniți în viață, în timp ce lucrează cu karma lor (Nodul Nord/Nodul Sud) și de unde vin marile provocări din viață (Saturn).

Până în Iulie 2023, Nodul Nord se află în Taur și Nodul Sud în Scorpion, axa bani/bunuri de valoare (Taur) – posesiuni comune/afacere comună (Scorpion). Și ceea ce trăim este destul de semnificativ în ceea ce privește economiile mondiale/naționale. Unele piețe sunt provocate (cumpărătorii de energie care alimentează TOT și duc această influență în aval pe lanțul valoric), în timp ce alte piețe primesc impulsuri semnificative (producători de energie: din petrol și gaze în configurația noastră mondială actuală).

La nivel personal, cu inflația care erodează puterea de cumpărare, experimentăm în propriile noastre vieți karma (Nodul Nord/Nodul Sud) acțiunilor trecute, atât la nivel global, cât și la nivel personal.

Viața curge în cicluri și putem vedea cum la nivel global, de la provocările privind economia mondială/personală (Taur-Scorpion), Berbecul-Balanța, unde nodurile urmează să rămână în următoarele 18 luni, vor fi aproximativ dspre”Eu vs Dinamica noastră”, despre opoziția dintre ceea ce este important pentru individualitatea Mea, identitatea Mea, cine sunt și Balanța: accentul pe importanța lui”Noi”: relații apropiate, atât personale, cât și în afaceri; „duete sau dueluri”.

Horoscop karmic 2023. Ce să faci în această perioadă ca să trăiești viața pe care ți-o dorești

Un alt concept interesant în astrologie, care este arta de a studia ciclurile timpului: un tranzit curent Nodul Nord/Nodul Sud este despre echilibrarea karmei de acum 18/19 ani. Cu alte cuvinte, cu ce aveai de-a face acum 18-19 ani? Nu înseamnă că vei experimenta același tip de evenimente, doar că lecțiile pentru care au fost plantate atunci semințele sunt rezultatele pe care probabil le vei culege acum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.