EVENIMENT special: Tot ce trebuie să știi despre ECLIPSA DE LUNĂ PLINĂ în SCORPION din 5 mai 2023

Energia va fi intensă în timpul eclipsei de Lună plină din Scorpion din 5 mai 2023, în timp ce stelele fac o ultimă forțare pentru a elimina ceea ce nu iti mai servește.

03 mai 2023, 10:56
EVENIMENT special: Tot ce trebuie să știi despre ECLIPSA DE LUNĂ PLINĂ în SCORPION din 5 mai 2023

Energia aflată în joc de eclipsa va avea un efect de închidere, obținând orice ți-a complicat viața. În timp ce scopul final al universului este să te sprijine prin acest proces de tranziție, asta nu înseamnă că schimbarea va veni ușor.

De fapt, unii membri ai zodiacului pot considera că acest climat cosmic este deosebit de distructiv sau perturbator, pe măsură ce fundamentele, relațiile și granițele sunt testate. Deși fiecare zodie va experimenta această energie în mod diferit, temele majore din jurul renunțării se vor concretiza la scară colectivă.

Horoscop mai 2023. Zodiile care atrag banii ca un magnet şi apoi îi întorc cu lopata. Nu se uită la cheltuieli

În timp ce energia Scorpionului se poate manifesta uneori ca fiind întunecată, obsesivă sau înfricoșătoare, fiecăruia ni se va oferi oportunitatea de a explora noi căi ale psihicului.

Schimburile intime iti vor permite tie și celor mai apropiate persoane să vă înțelegeți mai bine. Cu toate acestea, ar trebui să iti amintesti că încrederea se stabilește de-a lungul timpului, fiind conștient să dezvălui doar ceea ce te simți confortabil atunci când vine vorba de prietenii în devenire. De asemenea, s-ar putea să descoperi că este mai ușor să înțelegi nuanțele subtile ale celor din jurul tău, pe măsură ce intuiția și inteligența emoțională îți cresc.

Horoscop rune mai 2023. Mihai Voropchievici anunţă o lună tulbure, în care multe zodii ies din zona de confort

Problemele care s-au dezvoltat de-a lungul ultimelor douăsprezece până la optsprezece luni vor ajunge la un punct culminant în timpul acestui eveniment astrologic, eclipsa, care ar putea declanșa despărțiri, prietenii rupte și consecințe profesionale. S-ar putea să simți că ți-ai pierdut voința de a lupta pentru anumite persoane sau situații, deși rămas-bunul final poate fi încă greu de procesat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.